Categorieën
Win!

WIN – J.D. Robb boeken!

Kun je net als wij maar geen genoeg krijgen van boeken waar je zo’n beetje inkrúipt van spanning? Goed nieuws dan vandaag! We mogen namelijk 5x exemplaren van boek 1, 2 en 3 van J.D. Robb weggeven, een Amerikaanse auteur die al vele spannende bestsellers op haar naam heeft staan.

1In de politieromans van J.D. Robb is de hoofdrol weggelegd voor Eve Dallas, een ambitieuze inspecteur die werkzaam is bij de politie van New York. De boeken uit de J.D. Robb series bevatten een combinatie van boeiende personages en intrigerende mysteries en zorgen ervoor dat je ze zonder moeite in één ruk uitleest.

BOEK 1 VERMOORD NAAKT

2De moord op de dochter van een senator onthult haar geheime leven als callgirl. Eve Dallas wordt belast met deze gevoelige zaak, en haar onderzoek leidt naar de ondoorzichtige kringen van politiek en high society in Washington.

De zaak wordt verder gecompliceerd door de groeiende aantrekkingskracht tussen haar en Roarke, een van de rijkste en machtigste mannen ter wereld. Hij is waanzinnig knap en gevaarlijk – en de hoofdverdachte…

BOEK 2 VERMOORDE REPUTATIES

3Het eerste slachtoffer wordt op de stoep gevonden, in de stromende regen. Het tweede slachtoffer ligt in de tuin van het gebouw waar ze woonde. Inspecteur Eve Dallas ziet genoeg overeenkomsten. Zo waren beide slachtoffers mooie en zeer succesvolle vrouwen – hun glamoureuze bestaan en hun liefdesleven hielden de hele stad bezig.
De relaties die ze onderhielden met de machtigste en rijkste mannen van New York bieden Eve een lange lijst met verdachten – onder wie haar eigen geliefde, Roarke.

BOEK 3 VERMOORDE SCHOONHEID

4Ze was een van de meest gewilde vrouwen ter wereld. Een topmodel dat altijd kreeg wat ze wilde – zelfs de man van een ander. En nu is ze gewelddadig vermoord.

Inspecteur Eve Dallas zet haar baan op het spel als haar beste vriendin Mavis betrokken blijkt bij een fatale driehoeksverhouding. Ze ontdekt dat achter de glamour van de haute couture een nietsontziende zucht naar jeugd en roem schuilt. Het spoor leidt van de catwalk naar de duistere onderwereld van New York…

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN?
Om kans te maken op 1 van de 15 boeken van J.D. Robb is het enige wat je moet doen de Femme Magazine Facebookpagina liken, supereasy!

21 reacties op “WIN – J.D. Robb boeken!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.