Categorieën
Beauty Nagels

Festival-like Kiko nagellakjes

Waar temperaturen stijgen, stijgt de festival mood evenredig mee. Met alles en iedereen in de festivalstemming zien we dat feestje op onze nagels ook wel zitten. Sterker nog: het kan niet ontbreken.

nagel09

En waar denk je aan bij een feestje? Precies, aan confetti en aan taart. Of in dit geval Cupcake Nail Lacquer van Kiko die een soort confetti achterlaat op je nagels. De nagellak droogt in, waardoor de “confetti” omhoog komt en er reliëf ontstaat. Dit reliëf zorgt ervoor dat de nagellak, net als bij glitternagellak, heel hardnekkig is en moeilijk van je nagels te verwijderen is. Wat een goed teken is. What? Ja echt, want iedereen wil toch nagellak die zo lang mogelijk blijft zitten? Dan moet je er ook wat voor overhebben en de tijd nemen om het weer van je nagels af te krijgen. Dat maakt de Cupcake nagellak heel geschikt om tijdens je vakantie te dragen.

nagel10

nagel11

Kiko Cupcake Nail lacquer 648

nagel12

Kiko Cupcake Nail Lacquer 651

nagel13

Kiko Nail Lacquer 518 Dit is een kleur die ook wel oudblauw genoemd wordt. Een blauwe kleur die een beetje vervaagt lijkt te zijn. Een knalkleur is geen goed woord voor deze nagellak, want het is veel vager. Het lijkt meer grijstinten in zich te hebben.

nagel14

Kiko Nail Lacquer 502. Hier is het woord knalkleur zeker op zijn  plaats. Knal roze om precies te zijn, gesierd met een klein paars-achtig glittertje.

Kiko Cupcake Nail Lacquer is verkrijgbaar voor €3,50 per stuk en Kiko Nail Lacquer is verkrijgbaar voor €2,50 per stuk op Nl.kikocosmetics.eu.

Q: Wij zijn erg fan van de Cupcake nagellak, wat vinden jullie van deze tinten?

 

7 reacties op “Festival-like Kiko nagellakjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.