Categorieën
Win!

WIN: 5×2 kaarten voor exclusieve voorvertoning nieuwe serie #Rich Kids of Beverly Hills

Wauw, het lijkt stiekem nog wel een beetje Sinterklaas hier op Femme Magazine! Op dit moment loopt er een winactie waarbij je kans maakt op een Braun Silk Épil 7 Wet & Dry en een Anbos cadeaubon t.w.v. maar liefst € 50,00 en vandaag gaan we gewoon nóg iets leuks weggeven! Je maakt namelijk kans op 5×2 kaarten voor de exclusieve voorvertoning van de splinternieuwe serie Rich Kids of Beverly Hills op 20 februari aanstaande!

Ben jij niet weg te slaan van alle sociale media? De Rich Kids van Beverly Hills ook niet! Op 2 maart gaat om 21:00 uur E!’s gloednieuwe serie #Rich Kids of Beverly Hills in première. De show legt de levens vast van vijf vrienden die zich in een wereld van extreme welvaart begeven en beroemd zijn geworden op social media door hun over-de-top levensstijl op Instagram en Twitter vast te leggen.

E! organiseert op 20 februari van 19:30 tot 22:00 uur een feestje in de Zuidpool Amsterdam waarbij jij niet als eerste aflevering 1 van de show kunt zien. De viewing vindt natuurlijk wel in E! stijl plaats: met een welkomstchampagne drankje, lekker hapje, leuke en exclusieve props om net als de #Rich Kids mee op de foto te gaan en natuurlijk loopt er een professionele fotografe rond om alles vast te leggen.

Goed nieuws: Femme Magazine mag 5 x 2 kaartjes voor dit exclusieve Beverly Hills feestje in Zuidpool Amsterdam weggeven!
Wat je hiervoor moet doen? De Femme Magazine Facebookpagina liken en de actie sharen en hieronder even laten weten dat je meedoet, that’s all!

De winnaressen krijgen donderdag 13 februari per e-mail bericht!

2 reacties op “WIN: 5×2 kaarten voor exclusieve voorvertoning nieuwe serie #Rich Kids of Beverly Hills”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.