Categorieën
Win!

WIN: Braun Silk-Épil 7 Wet & Dry en Anbos cadeaubon t.w.v. € 50,00!

Woah, pakken wij even uit op deze eerste zaterdagmiddag van februari! Ja, je leest het goed: om goed voorbereid de lente en zomer in te gaan gaan we één van onze lezeressen verwennen met een Braun Silk Épil 7 Wet & Dry en nog een lezeres met een Anbos cadeaubon t.w.v. maar liefst € 50,00. Waarom? Omdat het weekend is, omdat we weer een maand dichter bij de lente zijn, nouja….. gewoon omdat het kan!

HOE DOE JE MEE?
Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op de Braun Silk-Épil 7 Wet & Dry of de Anbos cadeaubon t.w.v. € 50,00 (in te wisselen bij een schoonheidssalon die is aangesloten bij Anbos) hoef je alleen maar de Femme Magazine Facebookpagina te liken, ons te volgen via Instagram en onder dit artikel even een berichtje achterlaten dat je meedoet aan deze actie. That’s all!

Meedoen kan tot en met maandag 10 februari 2014.

Deze winactie is afgelopen, de winnaressen hebben inmiddels bericht gehad!

30 reacties op “WIN: Braun Silk-Épil 7 Wet & Dry en Anbos cadeaubon t.w.v. € 50,00!”

Wauw, wat een leuke winactie! Ik doe mee. Laat de lente maar konen. Ik volg je op bloglovin Bl: chucky1012, ik like je fb pagina Fb: Ilovefashionandmakingpictures Ilfamp, ook volg ik je op instagram: chucky1012 Em:chucky1012 Fijne dag 😉

Ik doe graag mee met deze winactie! Ik volg jullie al via Facebook en Instagram ook 🙂 Het lijkt mij echt super om te winnen want wie wilt er nu niet geen mooie gladde benen en armen? en de kadobon is echt the cherry on the pie! Heerlijk!

Super actie!! ik volg jullie op instagram en op facebook!! ik ga duimen!!! IK wil heel graag gladde benen en armen voor 6 weken… lijkt me super fijn om niet elke 2 dagen te moeten scheren! echt een super prijs! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.