Categorieën
Fashion Nieuws

Miranda Kerr voor H&M

Bij H&M betaal je nooit de hoofdprijs en toch weten zij keer op keer wel de hoofdprijs in de wacht te slepen. Telkens lukt het ze weer om de grootste namen te strikken. Waar eerder Angel Doutzen al te zien was als gezicht van het Zweedse modehuis, is nu oud-Angel Miranda Kerr verkozen tot het nieuwe gezicht.

Miranda
H&M heeft het blijkbaar voor het uitkiezen als het om modellen voor hun campagnes gaat. Het lijkt wel of de grootste modellen in de rij staan om met het Zweedse modehuis samen te werken. Is H&M onder de modeketens wat Vogue onder de tijdschriften is?

Naast de samenwerkingen die H&M jaarlijks aangaat met het neusje van de zalm aan designers, werken ze ook samen met het neusje van de zalm aan modellen. Voor minder doen ze het niet. Afgelopen najaar Prijkte Victoria’s Secret Angel Doutzen Kroes in de campagne. Nu vervult oud-Angels Miranda-Kerr de rol van het gezicht van de lente/ zomer collectie van H&M. Een campagne die vorig jaar nog werd vervuld door Braziliaanse schone Gisele Bündchen. H&M weet wel wie ze voor hun karretje moeten spannen.

Q: Vind jij Miranda Kerr de juiste keuze voor H&M?

Bron: Nu.nl
Beeld: Instagram

3 reacties op “Miranda Kerr voor H&M”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.