Categorieën
Win!

WIN: 4x Rituals cadeaupakket!

Er is geen maand zo hectisch als de maand december. Alle grote feestdagen zijn in één maand gepropt. Hartstikke gezellig hoor, maar ook stiekem wel heel erg vermoeiend. Daarom is het zo belangrijk dat iedereen soms even een rustmomentje pakt. En dat kan maar al te goed met één van de Rituals cadeaupakketten die we mogen weggeven aan degene waarvan jij vindt dat die dat het meeste verdient.

Iedereen heeft wel iemand in zijn of haar omgeving die altijd klaarstaat om alle organisatie rondom Kerst op zich te nemen. In de meeste gevallen is dat elk jaar dezelfde persoon die zich druk maakt om iedereen in de watten te leggen met Kerst en die het zó verdient om zelf eens lekker verwend te worden. Die persoon mag best even een rustmomentje pakken en lekker ontspannen. Ontspannen met Rituals maakt het optimale relax-moment compleet. De geur, de kwaliteit, dat heerlijke vertrouwde gevoel op je huid. Om bij weg te dromen.

Bij een ieder die dit leest verschijnt er waarschijnlijk direct iemand op het netvlies. Een bijzonder persoon. Je moeder bijvoorbeeld, je beste vriendin die altijd voor je klaarstaat of je buurvrouw bij wie je ieder jaar een kerstborrel drinkt en die zich dan weer ontzettend heeft uitgesloofd om het gezellig te maken. Nomineer diegene dan als persoon die het het meeste verdient om een Rituals cadeaupakket te winnen ter waarde van € 16,50. Want als je relaxt, is het pas echt Kerst!

Elke vrouw wordt toch gelukkig van Rituals? Als het binnen handbereik staat kun je er niet van afblijven. Zeker als het gaat om nieuwe producten, zoals de limited editions speciaal voor Kerst. Die vragen erom om geprobeerd te worden. Er moet dus wel ontspannen worden!

Het enige wat je er voor hoeft te doen is: laat op de Rituals Facebookpagina weten wie in jouw omgeving het het meeste verdient om in de Rituals watten gelegd te worden met een Rituals cadeaupakket ter waarde van € 16,50 en onderbouw jouw nominatie met een reden waar niemand omheen kan.

Wil je sowieso iemand met Kerst verrassen met een mooi Rituals cadeau, dan is het handig om te weten dat je van 9 tot 22 december bij aankoop van € 65,- of meer aan Rituals producten op de Rituals website een gratis Hammam-pakket krijgt ter waarde van € 9,90!

WIN!
Kun jij zelf ook wel een beetje me-time gebruiken in deze hectische tijd? Dan hebben we heel goed nieuws, want we mogen namelijk vier pakketjes t.w.v. € 16,50 met daarin een doucheschuim, bodycrème, bodyscrub en shampoo weggeven!

Om kans te maken op deze prijs dien je de Femme Magazine Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor de Rituals nieuwsbrief hieronder


Gewoon omdat iedereen het verdient. Have yourself a relaxed little Christmas!

10 reacties op “WIN: 4x Rituals cadeaupakket!”

Allebei gedaan 🙂 Ik zou graag kans maken op een Rituals pakket. Ik heb een half jaar geleden het eerste pakket gekregen bij het afscheid van mijn werk en die is zoooo lekker. Maar ben ook heel benieuwd naar de Time out en True happiness series.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.