Categorie├źn
tip

5 tutorials die perfect zijn voor elk beginnend illustrator

Ben je creatief aangelegd en vind je het leuk om te werken met programma’s zoals Photoshop en Illustrator? Dan zul je deze tutorials heel erg leuk vinden. Ook voor vrouwen die niet via de computer werken maar gewoon op papier zijn deze voorbeelden een goede inspiratie voor heel veel creativiteit.

 

 

illustratie tutorial

Prachtig haar maken 
Haar illustreren is zo makkelijk nog niet. In deze tutorial, waar stap voor stap uitgelegd wordt hoe je een mode illustratie maakt, wordt ook nog eens haarfijn voorgedaan hoe haar tot leven komt in een illustratie.

illustratie tutorial

Creatieve figuren
In deze tutorial wordt vooral uitgelegd hoe meerdere illustratoren samen hebben gewerkt. Toch is het een goed voorbeeld van het opbouwen van een tekening van basis tot eindresultaat.

Illustrator tutorial

Vinyl muurstickers maken
Altijd al een eigen tekening op de muur willen hebben? Deze tutorial laat zien hoe je stap voor stap bij het gewenste eindresultaat komt en je tekening print om aan de muur te plakken.

Illustrator tutorial

Eens iets anders dan flat design
De maker van deze prachtige illustratie laat zien hoe je met Illustrator niet alleen clean flat design kan maken, maar ook afbeeldingen met een meer retro look. Deze tutorial kost je ongeveer vier tot vijf uur, maar dan heb je wel bovenstaand eindresultaat op je computer staan.

illustraties_5

Rook
Niet een hele moeilijke tutorial, maar wel erg leerzaam en leuk. Realistische rook maken met Illustrator.

Q: Zou jij meer van dit soort tutorials willen zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.