Categorieën
Geen categorie Lifestyle

Het wordt gegarandeerd geen saaie dag met deze 6 zaterdagtips

Geen idee wat je vandaag wilt gaan doen? Zin in een dagje uit maar laat het weer het niet toe? Deze ze dingen kan je allemaal gaan doen vandaag. Kies er eentje, doe ze allemaal, aan jou de keuze. We weten zeker dat het een hele leuke dag gaat worden. Klaar voor de start? Af! 

1 – Naar de nieuwe Hunger Games
Een avondje bioscoop is nooit een slecht idee, zeker niet nu de nieuwe Hunger Games (tevens de laatste) draait in de bioscoop. Bel al je vrienden, koop de grootste bak popcorn die er te koop is, en geniet van een heerlijk middagje of avondje uit in een lekkere warme bioscoopzaal.

zaterdagmiddag_1

2- Een proefles volgen
Wie weet vind je nog een nieuwe hobby ook, maar het doel van deze activiteit is toch vooral een boel lol beleven. Ga online en schrijf je in voor verschillende proeflessen van cursussen en sporten bij jou in de buurt. Sporten en cursussen die normaal gesproken niet bij je op zouden komen. Volg een proefles kickboksen, paaldansen, schilderen, pottenbakken of meubelmaken, hoe gekker hoe beter.

3- Zet een speurtocht op
Als kind hebben we allemaal wel eens een speurtocht uitgezet met stoepkrijt en een heleboel pijlen op de stoep. Waarom zou je dat als volwassene niet doen? Nu niet meer met stoepkrijt, maar online boodschappen. Laat raadsels achter voor je familie of vrienden en laat ze schatzoeken door het wereld wijde web.

4- De ultieme marathon
Waarom ultieme marathon en niet een gewone marathon? Omdat een Star Wars-, Harry Potter-, Lord of The Rings-, of zelfs een Twilight-marathon niet voor mietjes is. Zorg dat je genoeg lekkers in huis hebt, leg een paar matrassen op de grond en kijk al je favoriete films onder een warme deken.

zaterdagmiddag_2

5- Ouderwets gamen
De hele zaterdag lekker samen terwijl het buiten slecht weer is. Klinkt ons als muziek in de oren. Zeker wanneer die games De Sims of Rollercoaster Tycoon heten. Duikel de spellen waar je uren mee zoet was op en waan je weer even in de tijd dat je achter je vierkante beeldbuis gekluisterd was. Let op: Lekker Painten, Paintballen of Snake spelen mag dus ook.

6- Kerstshoppen
Het is nog niet zo ver, maar zeker een goed excuus om een dagje heerlijk te winkelen. Ga de hele dag op pad en koop alvast de leukste cadeautjes voor onder de kerstboom. Vergeet jezelf niet te trakteren op chocolademelk met slagroom aan het einde van de dag.

Q: Wat doe jij op zaterdag?

Bron afbeelding 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.