Categorieën
Beauty Haar

Een kijkje achter de schermen bij Keune

Uitnodigingen van bedrijven zijn altijd leuk, zeker als het gaat om merken zoals Keune. Gisteren mocht ik samen met andere bloggers een kijkje nemen in de Keune fabriek. Ook kregen we een complete haar metamorfose. Hoe dat er aan toe ging? Lees snel verder.

Keune event

De rondleiding
Ik heb altijd al willen weten hoe een beautyfabriek er van binnen uitziet. In verband met hygiëne moesten we dan ook helemaal in een witte jas met bijpassend sexy haarnetje. Door een bus die niet op kwam dagen heb ik helaas niet de hele rondleiding kunnen volgen, maar heb gelukkig wel een enorme ketel met haarkleuring kunnen aanschouwen (lijkt verdacht veel op een blueberry cheesecake als je het mij vraagt).

Keune haar kleuring

De kapper
Keune is een haarstylingmerk dus werden we ook flink onder handen genomen. Wat maakt dat jij je mooi voelt? werd er gevraagd. Niets was te gek of raar. Uiteindelijk heb ik mij laten adviseren dat een mooie koperkleur die niet ver van mijn eigen kleur afligt het mooist zou zijn, mede omdat ik niet elke vijf weken een aanslag op mijn kapitaal wil plegen door heftige uitgroei. Ook lijk ik vaak nogal ziekjes door mijn bleke huid en aanleg om blauwe wallen te hebben. Keune heeft hun slogan ook op mij toegepast: TrueBeauty. Geen haar die ik thuis onmogelijk in bedwang kan houden, maar een kapsel waar ik mij helemaal prettig bij voel. Je kan al raden dat ik zeer blij was met het eindresultaat.

Keune

Color Craving
Een van de leukste producten die vandaag voorbij kwam was toch wel de Color Craving. Een tijdelijke haarkleuring in acht verschillende tinten voor als je even wat anders wilt. Wanneer ik mijn nieuwe kleur wat meer wil laten sprankelen laat ik wat Color Craving intrekken en spoel ik het na een aantal minuten uit. Deze hebben ze niet alleen in Sunset Copper, maar ook in lavendel, paars, lichtblauw en rood.

Binnenkort ga ik de Color Craving testen, maar eerst maar eens wennen aan mijn nieuwe haarkleur.

Één reactie op “Een kijkje achter de schermen bij Keune”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.