Categorieën
Showbizz

Sylvie-drama gaat door

Het Sylvie-boek is nog lang niet gesloten. De piloot waarmee ze een verhouding had tijdens haar affaire met Rafael wil vertrouwelijke informatie zoals mails, foto’s en smsjes verkopen om zijn dramatische financiële situatie wat te verzachten. Als hij zijn plannen daadwerkelijk doorzet dan is hij nog lang niet jarig, als het aan Sylvie ligt.

Sylvie

Van het romantische drama van Sylvie en Rafael, dat inmiddels bijna een jaar geleden begon, zijn de laatste letters nog niet geschreven. Maandelijk verschijnen er weer nieuwe details. Waarvan één nog niet zo lang geleden de media haalde. Sylvie zou tijdens haar huwelijk met Rafael zijn vreemd gegaan met een KLM piloot. Sylvie bracht het verhaal naar buiten omdat hij zou hebben gezegd naar de Duitse media te stappen om een boekje open te doen. Sylvie wilde hem voor zijn en besloot zelf als eerste haar mond open te trekken over de verhouding. De piloot in kwestie sprak schande, want hij wilde het netjes houden en Sylvie haalde hem, volgens hem, door het slijk.

Hij wilde het netjes houden, die schijn wilde hij wekken. Daar is hij blijkbaar op terug gekomen. De piloot zit in een financieel lastige positie. Hij is zelfs al eens persoonlijk failliet verklaard en schijnt nu ook nog eens de FIOD achter zich aan te hebben. Om zijn financiële toestand een oppepper te geven wil de piloot mailverkeer tussen hem en Sylvie, intieme foto’s van hen samen en de ondeugende smsjes die ze naar elkaar stuurden, verkopen.

Sylvie zegt hierop dat ze niet langer te chanteren is, omdat ze destijds heel eerlijk is geweest over hoe de vork in de steel zat bij hun affaire. Wanneer de piloot toch zijn plannen doorzet om de hele mikmak te verkopen, zal ze haar advocaat de opdracht geven om aangifte tegen hem te doen. Wraak is zoet. Mierzoet.

Ben jij voor team Sylvie of team piloot?

Bron: AD.nl
Beeld: Instagram

2 reacties op “Sylvie-drama gaat door”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.