Categorieën
Showbizz

Nieuw: gratis E-glossy BFLmag

Nederland is een E-glossy rijker en daarmee ook een nieuw concept. Natuurlijk bestaan er al veel glossy’s en natuurlijk vliegen de online magazine’s je ook om de oren. Maar deze is anders. Écht anders. Én gratis.

BFL1

Een aantal weken geleden mochten we al kennismaken met dit nieuwe, gratis te verkrijgen, concept en werd ons uitgelegd wat we jullie nu gaan uitleggen. BFLmag (Best Friend in Luxury magazine) is een soort perfect geschapen nakomeling van een online magazine en een tastbaar magazine. Het heeft het beste van allebei. We nemen het je niet kwalijk als je nu denkt aan een standaard tablet formaat magazine, net als een E-book, maar dan in de vorm van een magazine, want zo dachten wij er aanvankelijk ook over. Maar dit product is echt anders. Het heeft de beste eigenschappen van een online magazine, en de beste eigenschappen van een glossy. Deze glossy kun je pagina voor pagina doorbladeren, net zoals bij een geprinte glossy en iets wat we soms stiekem wel een klein beetje missen bij een online magazine. Wat deze E-glossy beter maakt dan een papieren versie is de interactie. Overal kun je communiceren met de E-glossy. Dat klink heel gek, maar door het hele blad zitten linkjes, woordjes en afbeeldingen die je aan extra productinformatie doorlinken of meer vertellen over een persoon. Je blijft bezig en je blijft lezen.

BFL2

Eigenlijk moet je het gezien en gedaan hebben, voordat je pas echt snapt wat deze E-glossy inhoudt. BFLmag is gratis te downloaden, zodat iedereen een glossy-ervaring rijken kan zijn.
Klik hier om BFLmag gratis te downloaden voor iPad en klik hier om BFLmag gratis te downloaden voor tablets met een Android besturingssysteem. Wil je de glossy liever online in je browser openen? Dat kan ook. Klik dan hier.

We hebben alvast een voorproefje voor je. Pas op: het werkt verslavend!

We zien al geen reden om niet even een kijkje te nemen in deze nieuwe, gratis E-glossy, maar er is meer. In het nummer, dat nu in de digitale schappen ligt, zijn verschillende acties te vinden: win een jaar lang gratis Clinique producten (whaa! we looove Clinique!) en maak kans op Etihad tickets naar India. En dacht je dat je in een E-glossy geen gratis samples kunt vinden, dan zit je er naast, want je kunt zelfs een gratis sample van Estee Lauder CC-cream aanvragen! Doen wie als eerste de E-glossy heeft gedownload?

Q: Heb jij BFLmag al gedownload?

2 reacties op “Nieuw: gratis E-glossy BFLmag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.