Categorieën
Fashion Nieuws

Maakt de Calvin Klein boxer een come back?

Wie kent hem niet? De Calvin Klein boxershort die, wat zijn het zijn, tien jaar geleden (?) hartstikke stoer boven je broek uit piepte.  De boxers waar een jonge Kate Moss de campagne voor deed. Zouden ze weer terugkomen?

CK

Calvin omarmt de billen van celebs
Onlangs werd Kendall Jenner in een nonchalante houding, onmogelijk sexy op Instagram gekiekt. Een beetje a la begin 21e eeuw droeg ze een baggy broek met, ja hoor, daar is íe weer: een Calvin Klein boxershort met een enorme rand waar alle ruimte is om het merk te vermelden. Ook haar top, vervanger voor de beha, komt uit dezelfde lijn. De baggy broek in combinatie van het witte ondergoed legt de nadruk op Kendalls goed gevormde bilpartij.

Wat nog meer?
Het zou maar zo kunnen dat dit plaatje binnenkort weer volop het modebeeld vult. De boxers waren namelijk ook al te gast bij andere celebs en modellen waaronder Vanessa Hudgens. Tot daaraan toe vinden we het allemaal prima. We zouden het wel jammer vinden als ook het aanzicht van het MacDonalds logo boven de billen van menig meisje wordt meegeslingerd naar de tegenwoordige tijd.

BTW
En oja, just for your information, de foto van Kendall is zó vaak geliked dat Instagram het niet aankon en zelfs tijdelijk uit de lucht was.

Q: Zie jij het zitten om deze boxershort boven het randje van je broek te laten gluren?

Beeld: Instagram
Instagram

2 reacties op “Maakt de Calvin Klein boxer een come back?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.