Categorieën
News

Huwelijksaanzoek tijdens arrestatie

Neem het woord ‘huwelijksaanzoek’ in je hoofd en een sprookjesachtig beeld verschijnt op je netvlies. Iedereen heeft een perfect huwelijksaanzoek voor ogen en je denkt niet meteen aan een arrestant die op zijn knieën gaat. Toch was dit wel het geval toen Justin Harrel zijn vriendin ten huwelijk vroeg.

huwelijksaanzoek

De Amerikaanse Justin Harrel had alles voorbereid en stond op het punt om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Helaas voor hem gooide de politie roet in het eten. De politie zocht hem al een tijdje en toen een agent Justin zag in een plaatselijk park werd hij gearresteerd, omdat hij goederen had betaald met valse cheques.

Toen de politie de man vroeg om om te draaien en zijn handen op zijn rug te doen, noemde Justin de agent bij zijn naam en vroeg hem vijf minuutjes te geven. Hij legde de agent in kwestie uit wat zijn bedoeling was. Maar de agent had hem al in de boeien geslagen. Toch vroeg hij of hij alsnog op zijn knieën mocht voor zijn vriendin ook al was hij geboeid. Blijkbaar stemde de politie hiermee in, want Justin’s vriendin is inmiddels zijn  verloofde: ze zei namelijk “ja”. De agent haalde op verzoek de ring uit Justin’s jaszak en gaf deze aan de toekomstige bruid. Na de hele gebeurtenis werd Justin Harrel meegenomen naar het bureau. Die bruiloft zal nog wel even op zich laten wachten.

We kunnen ons een romantischer aanzoek voorstellen. Zijn vriendin verklaarde nadat haar verloofde was opgepakt dat ze, ondanks alles, van hem houdt en dat ze elkaars rots in de branding zijn. Zou jij “ja” zeggen als je op deze manier ten huwelijk wordt gevraagd? Of zou je snel de benen nemen als je er achter komt dat je met een crimineel samenleeft?

Bron: Chron.com
Beeld: Femonite.com

2 reacties op “Huwelijksaanzoek tijdens arrestatie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.