Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Voor de buis op kerstavond

Morgen is het alweer kerstavond. De tijd van gezelligheid, familie en lekker eten is weer aangebroken. Op kerstavond barst de televisie bijna uitelkaar van leuke series, films en shows. Femme Magazine zet voor jullie de leukste op een rijtje.

homealone

Muzikale kerst
Voor de muzikale liefhebber is er het Kerstfeest op de Dam. Een muziekspektakel waarbij bekende Nederlanders kerstklassiekers en nieuwe kerstliedjes zingen. Het kerstverhaal komt tot leven dankzij BN’ers als Danny de Munk, Charly Luske, Edsilia Rombley en Anita Meyer. Het Kerstfeest op de Dam is vanaf 21:30 op Nederland 1 te zien.

Misdaad
Houd je meer van spanning en zit je eigenlijk niet zo te wachten op alle kerstspecials? Dan is de film: De Heineken ontvoering echt wat voor jou. Deze misdaadfilm laat de ontvoering op Freddy Heineken zien. Het beloofd een spannende kerstavond te worden met de Heineken ontvoering. De film is om 21:40 te zien op Nederland 3.

all you need is love

All you need is …
Natuurlijk is daar altijd weer de kersklassieker: All you need is love kerstspecial. Heerlijk een avondje weg zwijmelen samen met Dokter Love, Robbert ten Brink. Ook dit jaar zit de aflevering weer bomvol romantische herenigingen en liefdevolle verassingen. Leg de tissues maar vast klaar, want het belooft weer een tranentrekker te worden. All you need is love kerstspecial begint om 20:30 en is te zien op RTL4.

Klassieker
Over klassiekers gesproken: The Santa Clause is ook op televisie te bewonderen. Wanneer de Kerstman van het dak af valt, voelt Scott zich verantwoordelijk om de taak van de Kerstman over te nemen. Samen met zijn zoontje gaat hij naar de Noordpool om ervoor te zorgen dat Kerst toch nog door kan gaan. Deel 1 is om 18:30 op SBS6 te zien. Daarna volgt om 20:30 The Santa Clause deel 2, dat belooft een gezellig avondje film.

Echte engeltjes
Voor echte kerstengeltjes zit je bij Victoria’s Secret goed. De fashionshow van 2013 wordt uitgezonden op Net5. De Victoria’s Secret fashionshow is altijd een groot spektakel. De meest dure en sexy lingerie komt voorbij. Over de catwalk lopen de prachtigste modellen in mooie lingerie en natuurlijk dragen zij de bekende vleugels. De fashionshow wordt gepresenteerd door onze eigen Doutzen Kroes en is om 22:35 te zien op Net5.

Zit jij voor de buis op kerstavond, of heb jij andere plannen?

2 reacties op “Voor de buis op kerstavond”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.