Categorieën
Beauty Nagels

DA Nailart Stickers Kerst

Drogisterij DA brengt nog meer variatie aan in de kerstnagels. Met hun limited edition DA Nailart Stickers Kerst kun je kerstdetails op je nagels plakken. Een gemakkelijke manier van nageldecoratie die snel is gefixt en die je dus ook op het laatste moment nog kunt aanbrengen.

NA1
Dachten we alles gezien te hebben op het gebied van kerst in combinatie met nagellak, komt DA met de laatste feestelijke finishing touch. Speciaal voor de maand december heeft DA Nailart Stickers Kerst in de schappen. Niet om te verkopen. Je krijgt ze cadeau bij aankoop van twee DA nagellakjes, zo lang de voorraad strekt.

De nail art is voorzien van iconen uit de kerstperiode zoals rendieren, sneeuwpoppen, kerstmannetjes en ginger bread poppetjes bijgestaan door details als sneeuwkristallen en kerstklokjes. De stickervellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten.

NA2
Stap 1: breng de nagellak aan in jouw gewenste kleur. Femme Magazine’s Mariëlle gebruikte Nailpolish Color & Shine in de kleur paars 007 van DA eigen merk. Deze nagellak heeft zeker twee lagen nodig om de kleur goed tot zijn recht te laten komen. Mariëlle heeft daarom goed de tijd genomen om de nagellak volledig te laten drogen. Want het is belangrijk dat de nagellak door en door droog is.

NA3
Stap 2: haal de stickertjes voorzichtig van het velletje, hiervoor kun je hulp vragen aan een pincet, en plak de stickers op de nagels. Dat is het. Het is een staaltje nail-art in sneltrein-tempo. Omdat het stickertjes zijn komen er geen andere handelingen bij kijken. Als je de stickers op de verkeerde plek hebt opgeplakt kun je ze er weer afhalen en opnieuw opplakken. In principe blijven ze goed zitten, maar voor de zekerheid kun je eventueel nog een laagje topcoat aanbrengen.

De nagellak is verkrijgbaar bij DA voor € 2,99 per stuk

Q: Wat vind jij van deze nagelstickertjes? Gebruik je ze zelf graag om je nagellak mee te versieren?

2 reacties op “DA Nailart Stickers Kerst”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.