Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

We kunnen niet wachten op Overspel seizoen 3

Vanaf het eerste oogcontact sloeg de vonk over. Het geflirt was onweerstaanbaar. De natuurlijke aantrekkingskracht onvermijdelijk. We werden verliefd op de serie waarbij we na afloop van seizoen één vurig hoopte op seizoen twee. En na afloop van seizoen twee smachtten we naar seizoen drie. En die komt er. Overspel, pak mijn vrijheid af!

Overspel1

Seizoen 1
Bij seizoen één hadden ze ons hoor. Ze hadden ons in hun klauwen, verslonden ons van medeleven. Iedereen heeft er zelf een verhaal van herkenning bij of kan het zich zo goed voorstellen hoe pijnlijk machteloos en ronduit frustrerend het is om bedrogen te worden door degene van wie je het meeste houdt. En toch lukte het de makers van de serie overspel om begrip te wekken voor de overspelige dame. Want haar minnaar is zo leuk. Come on, wie wil er geen beschuitje eten met Fedja van Huêt? En ze passen ook veel beter bij elkaar die twee. Toch mag het niet. Je mag niet de kant van de slechterik kiezen. Je mag er niet voor kiezen dat twee gezinnen kapot worden gemaakt. En toch doe je het, omdat het script zo sterk is opgebouwd dat je er vanzelf, tegen je wil in, in meegaat.

Seizoen 2
In seizoen twee werden de in seizoen één opgewekte gevoelens alleen maar versterkt. De gevoelens tussen de verboden geliefden. Het gevoel van de kijken voor de onmogelijke liefde, maar ook afkeer tegen de man en de vrouw die achterblijven. Zij draaide door en veranderde in een monster. Hij die achterbleef transformeerde in een miezerig mannetje. Een lafaard. Nul gevoel voor medelijden lieten de makers van de serie over voor de bedrogen personen. En het ergste was nog dat de overspelige man ongeveer het volledige seizoen wordt vermist en de kijker geen idee heeft waar hij aan toe is. Veel te spannend, veel te gek, maar zó aan te raden. Dus zorg dat je seizoen één en twee hebt gezien voordat seizoen drie, we denken in het najaar, van start gaat.

Seizoen 3
De cast van het derde seizoen zal uitgebreider zijn dan die van de eerste twee seizoenen. De vaste cast blijft bestaan, maar acteurs Thekla Reuten, Yannick van de Velde, Vanja Rukavina en Britte Lagcher worden eraan toegevoegd. Dit seizoen belooft vooral te gaan over het onrecht dat minnaar Steenhouwer is aangedaan door zijn ex-schoonvader en ex-opdrachtgever. Brrr, nu al spannend!

Beeld: YouTube

Q: Ken jij de serie al?

Één reactie op “We kunnen niet wachten op Overspel seizoen 3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.