Categorieën
News

Spannend leesvoer van J.D. Robb

Advertorial – Spannende politieseries, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Het liefst zitten we de hele dag voor de buis/laptop met het zweet in onze handen te genieten van CSI, Moordvrouw, Flikken Maastricht en Dexter. Omdat je dat vierkante scherm na verloop van tijd wel een beetje zat wordt is het ook heerlijk om met een spannend boek op de bank te kruipen, zoals de reeks van J.D. Robb!

J.D. Robb is het pseudoniem van Nora Roberts, een Amerikaanse auteur die al vele bestsellers op haar naam heeft staan. In de politieromans van de hand van J.D. Robb is de hoofdrol weggelegd voor Eve Dallas, een ambitieuze inspecteur die werkzaam is bij de politie van New York. De boeken uit de J.D. Robb series bevatten een combinatie van boeiende personages en intrigerende mysteries en zorgen ervoor dat je ze zonder moeite in één ruk uitleest. Als je graag boeken leest van auteurs als Karin Slaughter en Nicci French is de reeks van J.D. Robb ook zeker iets voor jou!

Dat de boeken populair zijn bleek onlangs nog uit een enquête: maar liefst 75% van het J.D. Robb-lezerspanel raadt de boeken van J.D. Robb aan en na het lezen van boek 1 wil 65% van het J.D. Robb-lezerspanel de hele serie lezen. Wanneer je de eerste series al uit hebt is er goed nieuws, want 15 mei verschijnt boek 3!

Q: Lees jij graag politieromans? Ben jij bekend met de boeken van J.D. Robb?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.