Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Stopt Keeping Up With The Kardashians?

Ojee, de geruchten doen de rondte dat de Amerikaanse hitserie Keeping Up With The Kardashians stopt. Er zouden teveel spullen uit hun huizen gestolen worden tijdens de opnames van hun serie. Nu willen de zusjes eerst een dader, voordat ze verder gaan.

keep1

Boefje
De zusjes K.K. laten weten niet meer te willen meewerken aan een nieuwe serie over hun leven. De reden ervoor is nog schokkender: een dief gooit roet in het eten. In totaal is er namelijk meer dan twee ton (euro) aan spullen gestolen uit de huizen van Kourtney en Khloe. Zij verdenken een medewerker van de serie ervan juwelen en andere spullen te hebben gegapt.

Maatregelen
Beveiligingscamera’s en extra bewaking hielpen blijkbaar niet. Daarom hebben de dames een nieuw plan gebrouwen om de dader te ontmaskeren: ze willen dat de medewerkers van de show aan een leugendetector worden gehangen om er op die manier achter te komen wie de spullen heeft gestolen. En er wordt druk op de kerel gezet, want de nieuwe serie zou in oktober worden opgenomen, maar er wordt vanaf de kant van de Kardashians niet meegewerkt zolang niemand een bekentenis aflegt.

Geen leven meer voor Kim?
O jawel. Kim weet telkens met de gekste dingen de aandacht op zich te vestigen (hoe doet ze dat toch?!). Ze heeft inmiddels al haar eigen computerspel, haar eigen snackbar, haar eigen fashionlijn (voor vrouwen én voor kinderen), ze zit in de make-up en onlangs werd bekend gemaakt dat er een selfie-boek van haar uitkomt. Dus de serie waar ze ooit bekend mee werd heeft ze eigenlijk helemaal niet meer nodig. En dat blijkt ook als je je bedenkt dat de berichten die ze de wereld inhelpt negenennegentig van de honderd keer over iets anders gaan dan over Keeping Up With The Kardashians. En daarbij: wij verdenken haar ervan dat ze al lang en breed kan rentenieren.

Q: Zou je het jammer vinden als Keeping Up With The Kardashians stopt?

2 reacties op “Stopt Keeping Up With The Kardashians?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.