Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Miss Sporty Morning Baby! BB Cream

De BB creams maken een enorme run en lijken de foundations soms zelfs in te halen. Ook Miss Sporty doet mee, maar het merk zag nog ruimte voor verbetering in dit product. Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Matte zorgt er ook nog eens voor dat je egale huid niet gaat glimmen.

msbb1

Dit zijn echt de beste verpakkingen van Miss Sporty ever!

De BB creams zouden vijf speciale krachten in één hebben:
– Glimmende zones camoufleren.
– Oneffenheden verminderen en grove poriën verdoezelen.
– De huidstructuur egaler en gladder maken.
– Je huid er gezonder en frisser uit laten zien.
– Het blijft tot wel 10 uur zitten.

msbb7

De BB cream is verkrijgbaar in twee tinten: 001 Light (links op de productfoto en de linker swatch) en 002 Medium (rechts op de productfoto en de rechter swatch).

msbb3

Bij de BB creams lanceert Miss Sporty een bijpassende blush: Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Blush. 001 Pink Flush voor een huid met een rozige ondertoon (vaak is dit een lichtere huid), die ook mooi staat als je wat zonnestralen hebt gevangen met je huid, en 002 Coral Flush die je gezonde perzikwangetjes geeft. De 002 Coral Flush staat het mooiste op een gebruinde huid met een gele ondertoon.

De verpakkingen zijn zo schattig dat je ze alleen voor het design al wil hebben. En dat is maar goed ook, want voor de werking zouden we de BB cream eerlijk gezegd niet aanschaffen. We vonden het eigenlijk een beetje tegenvallen. En als we echt heel eerlijk zijn: met en zonder make-up maakte niet eens zoveel verschil.

msbb4

Er zit niet heel veel verschil tussen de twee foto’s, de huid lijkt alleen iets lichter te ogen. Zo weinig verschil is niet de bedoeling, dus onze eigen foundation werd snel weer uit de lade geplukt.

msbb8

De blush testte we met onze eigen foundation om het resultaat beter te kunnen zien. Het is de 001 Pink Flush die je hier ziet, vanwege de roze ondertoon van de huid. Een mooie, natuurlijke tint die je het beste met een blendende beweging kunt aanbrengen omdat de kleur anders snel knal roze uitvalt.

Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Matte is verkrijgbaar voor €3,49 per stuk en Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Blush is verkrijgbaar voor €2,99 per stuk. Beide soorten zijn verkrijgbaar in verschillende drogisterijen in Nederland.

Q: Wat vind jij van deze Miss Sporty Morning Baby! BB Cream varianten?

3 reacties op “Miss Sporty Morning Baby! BB Cream”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.