Categorieën
Fashion Tips

Fashionwijzer voor een regenachtige Lowlands

Lowlands staat weer pal voor de deur. En de weergoden zijn niet echt met de Lowlanders, want zo florissant zien de weersvoorspellingen er niet uit. Terwijl je de zon al haast in je gezicht voelde schijnen en je je meest zomerse outfits al weken hebt klaarliggen valt dit plannetje even flink in het water. En wat moet je dan meenemen aan festivalgarderobe? Kom, pak onze hand en laat je door ons leiden naar een festival outfit die past bij het weerbericht voor donderdag tot en met maandag met een gemiddeld weercijfer van een 5,5 (die gelukkig met het uur hoger wordt!) voor Biddinghuizen.

short3

Vest, ONLY, €44,95
Short, Pieces, €21,56
Top, Vero Meda, €16,95
Regenlaarzen, Ilse Jacobsen, €119,95

Korte broek: regenproof
Die korte broek kan heus wel mee, maar pak ook een paar goede regenlaarzen in waarmee je lekker door de blubber kunt banjeren. Een paar goede regenlaarzen bevatten de volgende eigenschappen: ze lopen lekker en ze zijn waterdicht.  Sla voor de zekerheid blarenpleisters in. Mocht je ze zelf niet nodig hebben, dan maak je er in ieder geval heel veel vrienden mee. Een huidskleurige panty wordt jouw beste vriend wanneer de zon verstoppertje speelt met de wolken. Wanneer je kiest voor een matte versie in je eigen huidskleur zal niemand het opmerken dat je ietsiepietsie valsspeelt. Hetzelfde geldt voor een jurkje.

jurk1

Jurk, G-Start, €, 35,98
Lage laarzen,Tommy Hilfiger, €89,95
Hoge laarzen, Aigle, €69,95
Vest, ONLY, €24,94 

Plastic fantastic
Wat je verder nog nodig hebt om de voorspelde buien niet als last te zien is een poncho. Zo eentje met een hoog vuilniszakkengehalte. Die dingen zijn belachelijk lelijk, maar ze zijn heilig als de wolken een traantje wegpinken. En het hoort er natuurlijk ook wel een beetje bij. Niemand ziet er lekker uit in een poncho en toch trekt ie-der-een het aan. Verregend zie je er overigens ook niet uit om op te eten.

Zoek warmte
Nog zo’n item dat onmisbaar is voor de komende Lowlands is een warm vest. Neem je warmste variant mee, want je zult hem nodig hebben. Net als thermosokken voor ‘snachts. Ja, het klinkt alsof oma praat, maar als je dit advies opvolgt denk je elke nacht aan ons, want wij hebben er toch maar mooi voor gezorgd dat je warm blijft in je net niet waterdichte tentje.

Q: Wat mag er volgens jou ab-so-luut niet ontbreken op een regenachtig festival? 

Beeld

3 reacties op “Fashionwijzer voor een regenachtige Lowlands”

Lieve lieve schrijfsters van Femme Magazine, normaal reageer ik nooit op artikelen maar ik wil even zeggen wat een geweldige site hebben jullie!! Jullie verdienen zoveel meer lezeressen, echt waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.