Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Liedjes die ik niet meer uit mijn hoofd krijg

Als ik pakketjes inpak voor de shop, artikelen aan het maken ben, in de auto zit, me opmaak; ik heb er graag een beetje muziek bij. Niet dat het zonder heel stil is, want ik ben zo iemand die nogal graag in zichzelf murmelt, maar ik luister toch liever naar een lekker deuntje dan naar mijn eigen gemompel. Op dit moment kent de Top 40 een aantal nummers die bijna non-stop in mijn hoofd ronddwalen en welke dat zijn vertel ik je na de klik!

Wake Me Up – Avicii


Het is niet per definitie mijn muziek en ik weet niet of ik deze heel lang leuk ga vinden, maar op dit moment luistert Wake Me Up lekker weg. Raampje open, volumeknop open en gaan!

Papaoutai – Stromae


Papa-wat? was mijn eerste reactie toen ik deze voor de eerste keer hoorde, gevolgd door: wauw, wat een lekker zomerplaatje! Ik had géén idee, maar de DJ op de radio vertelde mij dat Papaoutai van de hand is van dezelfde groep/zanger als de hit Alors on danse van een aantal jaar geleden. Weet je dat ook weer!

Hoe – Nielson & Miss Montreal


Luisteren naar het fijne liedje Hoe geeft net zo’n feelgood gevoel als de clip: zonnetje hoog aan de hemel, haar in de wind, een grote glimlach op je gezicht en genieten met een grote G. Nice!

Pechvogel – De Kraaien


Ook deze valt niet per definitie onder de noemer ‘mijn muziek, maar ik vond Pechvogel meteen een heerlijk (en lekker een tikje vreemd) nummer. Echt een gevalletje van ordinair meebrullen als niemand luistert.

Q: Welke liedjes krijg jij op dit moment niet meer uit je hoofd?

14 reacties op “Liedjes die ik niet meer uit mijn hoofd krijg”

Haha leuk onderwerp. Nou ik weet niet hoe het liedje heet, maar ik word er stapelgek van! Het is nu een populair liedje op de radio met een irritante vrouwenstem die zegt steeds Nenenene nenenene nene ofzoiets. Het leuke is dat mijn broertje het de hele dag zingt …

Leuk artikel! Zelf heb ik dat vooral met True Love van Pink en Hey Ho van The Lumineers. Ik vind Hoe alleen heel irritant (voornamelijk omdat mijn moeder hem wel leuk vindt en altijd mee gaat zingen :P).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.