Categorieën
Beauty Make-up

GOSH Bronzing Shimmer Powder – 001 Bronze

Bronzers en highlighters; op zonovergoten dagen als deze gaan ze er bij mij in grote getalen doorheen. Heerlijk toch, een glittertje hier en een zongebruind tintje daar en je voelt je meteen helemaal op en top summerproof. GOSH weet mijn hebberigheid naar mooie bronzers en highlighters nog groter te maken met de nieuwe Bronzing Shimmer Powder, dat echt een pláátje is!

De nieuwe Bronzing Shimmer Powder 001 Bronze heeft 5 verschillende poeders die je huid een mooie sun kissed glow geven. Als ik naar de kleuren kijk zou ik de bovenste 4 omschrijven als bronzers en de onderste als highlighter. Of nou ja, de vierde zou op zich ook door kunnen gaan voor highlighter, het hangt een beetje af van je huidskleur.

Een poeder met meerdere kleurtjes is superleuk en handig voor bijvoorbeeld een logeerpartijtje, maar vaak niet heel praktisch. Stel dat je de middelste kleur graag wil aanbrengen zul je óf met je vinger moeten priegelen óf een heel klein minikwastje moeten gebruiken. Wat je natuurlijk ook kunt doen is een blush- of poederkwast door de poeder zwiepen en een mix van de poeders gebruiken, wat vaak ook errug mooi is.

Ik heb genoeg bronzers en highlighters gezien met een shimmertje, maar deze… wauw! Jammer genoeg laten ze zich niet heel makkelijk vastleggen op de gevoelige plaat, maar ik denk de shots hierboven wel voldoende laten zien!

Ook de swatches zijn prachtig; de bronzers zijn zowel licht als wat donkerder en daarmee is dit paletje voor veel verschillende huidskleuren inzetbaar.

GOSH-highlighterOok de highlightpoeder (helemaal onderaan) is een beauty, normaal gebruik ik niet zo heel snel goudgele highlightpoeders maar zeker in het zomerzonnetje is dit echt een pareltje.

De GOSH Bronzing Shimmer Powder is voor € 9,45 verkrijgbaar bij verschillende Kruidvat filialen.

Q: Wat vind je van deze bronzing/highlightpoeder? Is het iets voor jou?

11 reacties op “GOSH Bronzing Shimmer Powder – 001 Bronze”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.