Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Lana Del Rey fans opgelet: Lana lanceert nieuwe single

Het is alweer een tijdje geleden dat Lana Del Rey’s laatste album Ultraviolence uitkwam. Echte fans weten wel dat haar nieuwe album uit gaat komen in september, maar eerst maakt ze ons warm met wat nieuwe singels. 

lana_single_1

Honeymoon, zo gaat het nieuwe album van Lana Del Rey heten wat in september uit gaat komen. Lana heeft al eerder de titeltrack uitgegeven, die ook Honeymoon heet. Om ons nog warmer te maken voor haar nieuwe album heeft ze de artwork uitgebracht van nog een single die High By The Beach heet. Vanaf tien augustus is die ook te beluisteren.

Volgens de zangeres gaat het nieuwe album meer klinken zoals de eerste twee (Born To Die en Paradise). Verder vertelt ze in een interview met Billboard in januari dat ze is gaan houden van een bepaald gevoel in de muziek. ‘Noirish’, zoals ze dat zo mooi omschrijft.

Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar het nieuwe album. Lana Del Rey maakt muziek die je of prachtig, of vreselijk vindt. Met wat voor gevoel en stijl ze dit keer komt is erg spannend.

‘High By The Beach’ Coming August 10th

Een foto die is geplaatst door Lana Del Rey (@lanadelrey) op

Q: Hou jij van de muziek van Lana Del Rey?

Één reactie op “Lana Del Rey fans opgelet: Lana lanceert nieuwe single”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.