Categorieën
Beauty Geen categorie Make-up

Maybelline Big Eyes oogschaduw look

Het is heerlijk om tijdens een regenachtige dag (die hebben we genoeg in Nederland) te experimenteren met verschillende soorten make-up. Wat staat wel en wat veeg je het liefst weer meteen van je gezicht. Op die manier zien we er weer stralend uit met een nieuwe look wanneer het wel weer heerlijk is om naar buiten te gaan. 

Een tijdje geleden kocht redactrice Miranda oogschaduw van Maybelline in oranje en bruintinten, om uit te proberen hoe dat staat bij haar blauwe ogen. Het resultaat was verassend mooi, en de kwaliteit van de oogschaduw is erg hoog. Omdat we graag alles over beauty en make-up delen geven we jullie vandaag een look gemaakt met de Big Eyes oogschaduw Luminous Brown.

ogen_1

De ingrediënten voor deze look
Naast de oogschaduw gebruiken we ook Liquid Ink eyeliner van Essence en een camouflerende oogcontourcrème van Nivea Cellular. De oogcrème brengt makkelijk aan en beloofd donkere kringen en rimpels te verminderen. Het fijne is dat de crème niet overduidelijk op de huid blijft liggen en dat het heel subtiel toch wallen vermindert.

ogen_2 ogen_3 ogen_4

Aanbrengen oogcrème en eyeliner
Voor het maken van de foto’s gebruiken we meer crème dan eigenlijk nodig is. Zet een paar stipjes crème onder je ogen en klop met je vinger om de crème te verdelen. Door te kloppen krijg je geen strepen onder je ogen en zorg je meteen voor extra doorbloeding (werkt ook goed tegen wallen).

De eyeliner van Essence is heel goedkoop en makkelijk aan te brengen. Door harder of zachter te duwen met het kwastje kies je zelf de dikte van de lijn boven je ogen. Wanneer je gebruik maakt van een liquid eyeliner werkt het heel fijn om de lijn te starten op het midden van je oog en het kwastje in een vloeiende beweging naar buiten te trekken. Hier en daar een beetje bijwerken kan altijd.

ogen_5 ogen_6

De oogschaduw aanbrengen
Begin met de lichtste kleur en breng die aan vanuit de binnenhoek van je oog. Breng deze lichte kleur ook aan onder je wenkbrauw bot. Daarna breng je de oranje kleur aan op je ooglid. Als laatste breng je de bruine kleur aan in je buitenste ooghoek en net boven je ooglid. Blend met je vinger alle kleuren door elkaar heen.

De kleurpigmenten van de oogschaduw zijn goed te zien wanneer je de oogschaduw aanbrengt. Een klein beetje oogschaduw volstaat al. De kleuren hebben een klein beetje shimmer voor een mooi effect.

Q: Experimenteer jij vaak met make-up?

2 reacties op “Maybelline Big Eyes oogschaduw look”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.