Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

We kunnen weer lachen met Britt en Ymke

Het gaat goed met Brit en Imke. Ook in het nieuwe jaar is het Nederlandse publiek (ja wij!) nog steeds niet uitgekeken op de twee, nogal eigenzinnige dames. Ze gaan weer een nieuwe uitdaging aan op televisie, maar zouden ze wel weten waar ze zich aan wagen? Er moet gewerkt worden en hard ook.

B&Y

We hebben erg om ze kunnen lachen om hun wanhopige datepogingen bij hun teleiviedebuut Take Me out. Bij het televisieprogramma Echte Meisjes in de Jungle verbaasden ze het Nederlandse publiek wederom met hun uitspraken en onwetende hilariteit. Bijvoorbeeld toen Britt best wel aan Echte Meisjes wilde deelnemen, maar ze had toch wel in haar contract had weten te zetten dat ze geregeld een hamburger mocht versnaperen. Daarna hebben de een aantal eigen programma’s gekend en zijn ze alweer toe aan een nieuw programma op de Nederlandse televisie.

Hun nieuwe televisieprogramma gaat “Britt & Ymke aan de bak in Blanes” heten. De titel doet ons een beetje (nogal veel) denken aan  Oh, oh Cherso. De bedoeling is dat de dames als reisleiders aan de slag gaan in de Spaanse stad. Maar of hard werken echt aan hun besteed is moet nog maar blijken als de eerste aflevering wordt uitgezonden op 7 januari om 20:30 op RTL5.

Q: We kunnen niet wachten. Is dit ook jouw kopje thee?

Bron: RTL
Beeld: Twitter

3 reacties op “We kunnen weer lachen met Britt en Ymke”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.