Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging Make-up

Gosh BB powder

Gosh heeft een poeder ontwikkeld dat beter met je huid samenwerkt dan Gorden en Joling met elkaar samenwerken. De BB powder is een poeder dat je ter versterking van BB cream kunt gebruiken. Maar Femme Magazine’s Mariëlle heeft gemerkt dat je het ook met andere beauty producten hartstikke goed kunt gebruiken. Het poeder is ontworpen voor een natuurlijk, gehydrateerd en gematteerd gezicht.

BB-powder1
Na foundation te hebben aangebracht werd het BB powder getest. Een poeder die beter voor je huid schijnt te zijn als je het wel draagt, dat wanneer je het niet draagt. Hoewel we daar onze vraagtekens bij zetten. Het kan namelijk niet zo zijn dat als je ’s avonds voor het slapen gaan het poeder op je gezicht laat zitten, dat dat goed is voor je huid. Maar het zal met de hydraterende werking ongetwijfeld beter voor je huid zijn dan andere poeders die die werking niet bevatten.

BB-powder2
Aanvankelijk dacht Mariëlle dat het poeder niet dekkend genoeg zou zijn voor haar huid, omdat dat ook het geval is bij BB cream. Maar het poeder gebruikt ze nu elke dag. Ze veegt het niet over haar huid, maar ze blendt het met een dikke kwast. Het sponsje wat erin zit is namelijk helemaal niet fijn om te gebruiken.

BB-powder3
Het poeder dekt, en blijft zoals veel poeders wel doen, niet op de huid liggen, ook al is je huid nog zo droog. Dat is eigenlijk het aller fijnste aan dit poeder. Het poeder voelt satijnzacht aan en satijnzacht is precies hoe je huid eruit ziet na gebruik. Aan het einde van de dag kan het soms nodig zijn om het gezicht even bij te poederen mocht je ’s avonds nog de deur uit gaan, maar dat is niet altijd nodig, want het zit behoorlijk vast op de huid en het ziet er zoals beloofd heel natuurlijk uit. Eigenlijk lijkt het net alsof je geen poeder draagt.

Het BB powder is verkrijgbaar in drie varianten: de lichtste variant 02, een variant voor de gemiddelde huidskleur 04 en 06 voor een gebruinde huid voor € 9,99 bij Kruidvat.

Q: Heb jij al ervaring met dit product?

4 reacties op “Gosh BB powder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.