Categorieën
Celebs Showbizz

De mooiste liefdes van 2013

Love is in the air. Dat was vroeger, dat is nu en gelukkig zal er altijd liefde in de lucht blijven hangen. Liefde is tijdloos. Het jaar is bijna voorbij en dat betekent dat het de hoogste tijd is om herinneringen op te halen. En wel op het gebied waar cupido zich het meeste thuis voelt: de wereld der liefde. Datingsite relatieplanet.nl heeft onder meer dan duizend singles gevraagd om hun mening naar de meest inspirerende liefdesrelaties van 2013 en daaruit is gebleken dat het kersverse stel, Kees van Nieuwkerk en Carice van Houten, volgens hen de beste match vormt. Als single moet je toch een voorbeeld hebben, en die rol kunnen deze twee vast en zeker goed vertolken.

K&C
Ze zat al jaren bij haar schoonvader aan tafel als tafeldame bij tv-programma De Wereld Draait door, alleen wisten ze toen allebei nog niet dat ze privé ook wel eens bij elkaar aan tafel zouden kunnen schuiven. Carice van Houten en de Zoon van Matthijs van Nieuwkerk, Kees van Nieuwkerk, vormen sinds 2013 een match made in heaven. Dat vindt ook de meerderheid de singles, die meededen aan een onderzoek naar het meest inspirerende koppel van 2013. Want uit dat onderzoek bleek dat de meesten van hen voorkeur geven aan de prille liefde van het Carice en Kees en hen uitroepen tot mooiste koppel van 2013. Dat ze allebei werkzaam zijn in de filmwereld kan geen toeval zijn.

Dat je als single kunt weg zwijmelen bij het liefdesgeluk van anderen werd wel bewezen door het aantal deelnemers aan het onderzoek. Meer dan duizend singles gaven hun mening. Het grootste deel van hen verkoos de relatie van Koning Willem-Alexander en zijn vrouw Koningin Máxima tot hét ultieme liefdeskoppel aller tijden. Hoewel de relatie van Marco en Leontine Borsato ook erg populair is onder de singles, want zij krijgen een eervolle tweede plaats in deze categorie.

Het wegdromen bij andermans relatie gaan nog even door. Ook over liefdes baby’s zijn de voorspellingen niet uit gebleven. Toen er aan de singles werd gevraagd van wie zij verwachten dat ze volgend jaar met een kindje in haar buik zal lopen, werd er massaal gestemd op Yolanthe. De singles voorspellen namelijk dat Yolanthe en Wesley Snijder in 2014 hun eerste kindje zullen verwachten. Zet de beschuit met muisjes maar vast klaar Yo en Wes!

Niet over elk stel zijn de ondervraagden even enthousiast. Helaas kan ook niet iedereen op nummer één staan. Meer dan de helft van de singles denkt dat de relatie tussen Onno Hoes en Albert Verlinde nog voordat het nieuwe jaar van start gaat, zal worden verbroken. Wij vinden dit wel een wat negatieve en misschien ook wel te snel beoordeelde gedachten. We hopen dan ook dat hun relatie een nieuwe kans zal kunnen krijgen en dat ze er sterker uit zullen komen.

Q: wie is jouw favoriete koppel?

Beeld: Instagram
Beeld: Twitter

2 reacties op “De mooiste liefdes van 2013”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.