Categorieën
Fashion

Fashiontrends van vroeger

Tijdens de feestdagen kijken de meeste mensen terug op het afgelopen jaar. Femme Magazine gaat wat verder terug en neemt een kijkje terug in de tijd van de fashion trends. Ga er maar lekker voor zitten, gedenk de tijd dat wij dit droegen en uhm… schaam je niet. Wij droegen dit namelijk allemaal!

Popcorn shirt

What were we thinking? Het uitrekbare popcorn shirt kennen wij allemaal nog wel. Wie had ‘m niet in de kast liggen. En dat het liefst in een knallende kleur of met een bloemenprintje erop. Dit shirt past iedereen en is lekker uittrekbaar. Tsja laten we het erop houden dat het toen in was.

kleding1

Wild in the wind

Neon is een trend die ook nu nog voorbij komt. Nu weten we de neon-trend leuk te combineren maar dit is wel eens anders geweest. Kennen jullie de windjacks in de meest felle kleuren nog? Deze jacks konden niet fel genoeg en het liefst met zoveel mogelijk kleuren bij elkaar.

Wilde haren

Ook qua haartrends hebben wij gelukkig wat achter ons gelaten. Plastisch haarbandjes die ons haar uit het gezicht hielden en scrunchies in de meest uiteenlopende kleuren. De haarelastiekjes werden in hoge paardenstaarten gebonden. Ook werd het haar vaak in veel kontjes of vlechtjes gedragen.

accessoires2

Toffe accessoires

Om al deze fantastische items af te stylen zijn er natuurlijk nog allemaal toffe accessoires. Wat dacht je van de tattoo ketting, de klaparmband en de moodring. Stuk voor stuk items die je moest en zou hebben.

The good old times, kan jij ze nog herinneren? Welke van deze items heb jij zelf ook in de kast gehad?

(Bron beeld: Tumblr)

6 reacties op “Fashiontrends van vroeger”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.