Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Home Alone again met Kerstmis

Het is weer tijd voor de maffe, gekke Home Alone marathon, die je met de hele familie kunt kijken. Of in je eentje als jij toevallig ook “home alone” bent. Dan voel je je toch niet zo alleen met Kerstmis.

HomeAlone

Alweer
Elke kerst is het weer hetzelfde liedje. Hetzelfde filmpje moeten we eigenlijk zeggen. Je hoeft er maar één zapje tegenaan te gooien en het is duidelijk: Home Alone is in the house. De film die we niet meer kunnen aanzien en waarbij er elk jaar weer iemand is die het voor elkaar krijgt om je er naar laten kijken, wordt weer grijs gedraaid. Alle delen vliegen voorbij over de beeldbuis en het lijkt wel alsof RTL elk jaar met kerst hetzelfde idee heeft.

De originaliteit van RTL
Dus mocht je nou echt niks beters te doen hebben met kerst of je gewoon ontzettend vervelen met de familie en geen zin hebben in een burgerlijke wandeling door de buurt om een frisse neus te halen, dan weet je wat je te doen staat. Knal je vinger op de afstandbediening en laat hem neerkomen op getal 4 zodat het beeld naar RTL4 springt. Op Eerste Kerstdag is de eerste Home Alone film te bekijken, en op Tweede Kerstdag speelt het vervolg zich af op de zelfde zender.

Alternatief
Niet iedereen is blij met deze jaarlijkse herhaling. Gelukkig is er nog meer kerstsfeer op tv te zien. Op kerstavond wordt -ook niet heel erg origineel- All You Need Is Love uitgezonden op RTL4. Natuurlijk kun je ook gewoon het spel 30 Seconds uit de kast trekken. Dan wordt het sowieso een onvergetelijke avond.

Q: Wat ga jij doen met Kerstmis?

Één reactie op “Home Alone again met Kerstmis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.