Categorieën
Beauty

Beautybox december 2014

Beauty is wat ons maakt wie we zijn. Beauty stroomt door onze aderen. We ademen het. We leven erop. Wat leg je dan voor redacteuren van Femme Magazine onder de kerstboom om een beetje indruk te maken? Beauty. Onder de groene, met kerstballen behangen takken van de kerstboom lag dan ook wel een heel mooi exemplaar van de Beautybox: de december-editie helemaal in het teken van de feestdagen.

BBdec1

Wat is er voor een beauty freak nou leuker dan op Eerste Kerstdag helemaal niks verwachten en dan toch een klein pakje met jouw naam erop te ontvangen. De verwachtingen zijn laag, want aanvankelijk waren die verwachtingen er helemaal niet. En dan is het ook nog eens de goed gevulde december-editie van de Beautybox! Driewerf hoera! Eens kijken wat erin zit.

BBdec2

BBdec3
Het spannendste moment…

BBdec4
Het eerste cadeau lijkt bij de eerste oogopslag geen cadeau, maar dat is het wel. Deze flayer biedt iedere Beautybox-fan €5,00 korting op de mooie beauty-producten van LookX.

BBdec5
Een overzicht van de producten.

IDC INSITUTE LAVENDER BODYLOTION EN LAVENDER SHOWERGEL
Full prijs versie €4,95 per stuk
BBdec6
Zeep je in met een sterk geconcentreerd aroma van zachte lavendel om de geur vervolgens vast te houden en je huid te verzorgen. IDC Intitude is een vaste gast in de Beautybox. Een hele welkome gast.

SO SUSAN FLUTTER VOLUME MASCARA 
Prijs full size versie: €16,75
BBdec7
BBdec8

De mascara zo zwart als de nacht laat een volle lading achter op de wimpers door de korte haartjes van het borsteltje. Helemaal geen probleem om met deze mascara deel te nemen aan het kerstdiner. Goed te combineren met:

LOOKX EYELINER
Prijs full size versie: €17,35
BBdec9
Evenals de mascara is de eyeliner in en in zwart. In het flacon bevindt zich een stevig penseeltje met een scherpe punt waarvan de buitenste laag zacht is. Dit maakt het makkelijker om de eyeliner aan te brengen.

GOLDEN ROSE SATIN MATTE NAILPOLISH
Prijs full size versie: €5,50
BBdec10

BBdec13
Ondanks de dunne kwast zit de nagellak in no-time met preciezie op de nagels. De matte finish maakt de tint heel chique.

De Beautybox geeft je elke maand een kerstgevoel. Wil je ook elke maand een beetje Kerstmis vieren? Meld je dan snel aan voor een Beautybox.

Q: Wat vind jij van deze december-editie van de Beautybox?

2 reacties op “Beautybox december 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.