Categorieën
Fashion Nieuws

De nieuw Primark collecties

Iedereen is al-tijd nieuwsgierig naar de nieuwe collective van de Primark. Nou, er werd weer een nieuwe winkel geopend, dus wij stonden er met onze snufferd bovenop.
Primark1

Wat is er het aller leukste aan de opening van een nieuwe Primark -ja hallo, er is een reden dat we een gemiddelde treinreis van 2 uur maken-? Dat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste snufjes, zoals de led verlichting, waar de winkel van voorzien is? Ook leuk, maar de nieuwe collectie als eerste in handen hebben heeft toch echt prioriteit nummer één.

Primark2
Gebloemde boyfriend blazer, €20,00
Witte stofjas, €20,00
Bloementop, €9,00
Gebloemde kokerrok €10,00
Culotte, €12,00

Positieve prijsverhogingen
En wat ons het meeste opviel aan de collecties is dat de prijzen ongeveer een derde hoger liggen dan de prijzen op het moment dat de eerste Primark winkel in Nederland werd geopend. En dat vinden we –hoe gek het ook klinkt- een hele positieve ontwikkeling. Primark is al vaker in opspraak geraakt door hun onmogelijke bodemprijzen. Hoe die constructies precies in elkaar zitten weten we niet, maar de prijsverhoging sterkt hun geloofwaardigheid wanneer ze zeggen dat ze zichzelf verbeteren.

Kersttruien
Primark3

Een manier waarop Primark direct laat merken dat ze een (groot) hart hebben is door de verkoop van hun kersttruien, beter bekend als “foute kersttruien”. Van elke verkochte “foute kersttrui” schonk Primark in de week van 6 tot 12 december €2,00 de internationale wensorganisatie Make-A-Wish.

Robbie Williams ontwerpt voor Primark
Primark4

Daarnaast heeft Pimark nog een nieuwtje: ze werken sinds kort samen met Robbie Williams. Hij had namelijk nog een hele mannencollectie op de plank liggen waarbij het verkoopplan anders uitpakte dan hij verwachtte en uiteindelijk helemaal niet meer doorging. Primark en hij sloten de handen in één om de Farrel-collectie -zoals de collectie naar zijn opa is vernoemd- alsnog te verkopen. In verschillende filialen, waaronder die in Eindhoven, is de collectie al verkrijgbaar. Andere filialen volgen.

Q: Zou je nu ook je vriend naar de Primark kunnen lokken?

2 reacties op “De nieuw Primark collecties”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.