Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

De leukste bioscoopfilms van de komende weken

Nu het weer minder wordt en picknicken in het park vervangen wordt voor avondjes popcorn naar binnen schuiven in de bioscoop vonden we het tijd om eens te bekijken wat er de komende weken zoal draait in de bioscopen. 

Maze Runner – The Scorch Trials
Wie deel 1 van de Maze Runner heeft gezien kan waarschijnlijk niet wachten op het vervolg die 17 september in premiére zal gaan in Nederland. Deel 1 eindigde als een echte cliffhanger. De trailer geeft in ieder geval al wat antwoorden op onze vragen.

Night of Cups
Scenarioschrijver Rick struint van feest naar feest in een bleek en harteloos Los Angeles, op zoek naar zichzelf, de liefde en een manier om zijn lege bestaan te voorzien van betekenis. Maar alle drank, drugs en vele vrouwen lijken die leegte niet te kunnen vullen, en Rick wordt gedwongen stil staan bij de realisatie dat misschien niets in zijn leven is wat hij zichzelf voorhield.

Wat we moeten vinden van deze film weten we nog niet, maar als we onze mening baseren op alle goede acteurs (Christian Bale, Cate Blanchett en Natalie Portman) die meespelen in de film moet die wel goed zijn.

Hotel Transylvania 2
Yes! Deel 2 van de ontzettend lieve en grappige film Hotel Transylvania komt binnenkort uit. Het verhaal gaat verder, alleen heeft Mavis nu een zoontje. Dracula is losser geworden en laat nu ook mensen toe in zijn hotel. Hoewel hij heel blij lijkt met de mensen, is hij bang dat zijn kleinzoon geen vampier is. Wij raden deze film aan wanneer je van feelgood films houdt!

Spectre
Zijn naam is Bond, James Bond. Na het succes van Skyfall is iedereen ontzettend benieuwd naar de nieuwe Bond film. Op 5 november wanneer de film in Nederlandse bioscopen zal draaien zitten wij in ieder geval vooraan.

james_bond_2

Q: Welke film wil jij graag zien?

Één reactie op “De leukste bioscoopfilms van de komende weken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.