Categorieën
Beauty Nieuws

Ariane Grande lanceert eerste parfum

Veel van ons hebben Ariane Grande waarschijnlijk leren kennen in de kinderserie Victorious. Ondertussen is het schattige meisje uitgegroeid tot sexy superster en heeft ze een legioen aan fans achter zich. En wat hoort er nou beter bij een superster dan een eigen parfum?

ARI_geur_2

39 Miljoen Instagram volgers en 31 miljoen Twittervolgers is niet niks. Ariana Grande is op weg naar de top van de muziekindustrie. Haar nieuwe geurtje, ARI zal dan ook met open armen ontvangen worden. Wij vinden het minder belangrijk wie de geur precies uitbrengt, als die maar lekker is. Het antwoord daarop is gelukkig simpel: het is een heel lekker geurtje.

Vrouwen die niet houden van hele zoete geurtjes kunnen beter een ander parfum uitkiezen, maar verder is het een heerlijke geur die niet snel verveelt. Wie goed is in geuren herkennen zal in dit parfum peer, grapefruit en framboos onderscheiden die in de geur zijn verwerkt samen met musket, rozenknoppen, vanille orchidee, marshmallow, muskus en blonde houtsoorten. Wij houden het op een lekker zoet geurtje.

ARI_geur_1

Het flesje is net zoals de verpakking klassiek vormgegeven. Door de diamantvorm mooi op de plank naast andere geuren. In eerste instantie leek het alsof er een half konijn aan het flesje vastzat, maar dat bleek gelukkig een wit pluchen balletje te zijn.

ARI is vanaf oktober te koop bij Douglas voor €29,95 (30 ml)

Q: Ga jij deze geur proberen?

ARI_geur_3

Één reactie op “Ariane Grande lanceert eerste parfum”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.