Categorieën
Beauty Lifestyle

Een boek vol met tips voor een perfecte huid

Wat zijn nou echt de feiten over het behouden van een jonge en mooie huid? Moet je nou wel of niet watjes gebruiken voor het verwijderen van make-up? En is melk nou goed of slecht voor je huid? Een boek vol met fijne feitjes over huid en meer..

huidenmeer_1

Wat staat er in?
Op een dag is het zover.. Op een dag kijk je in de spiegel en je ziet het: je huid wordt ouder. Zo begint het boek: ‘Huid en meer’. Helaas hebben ze gelijk, en zijn er nog genoeg rimpels, puistjes en vlekjes waar we het liefst meteen vanaf willen. Gelukkig staat het hele boek verder vol tips om je huid van binnen en van buiten te laten stralen. Daarnaast behandelt het boek ook tips over je gebit, voeding, beweging, make-up, haar, kleding en cosmetische chirurgie.

Hoewel die uitleg klinkt als een boek vol ditjes en datjes waar je net niets aan hebt is juist het tegendeel waar. Handige feitjes en praktisch uitvoerbare tips maken dit boek heel fijn te gebruiken als naslagwerk. Want wat is er nou waar? Zo vertelt het boek dat onze huid 30.000 dode huidcellen per minuut afstoot (jakkes), en dat je beter geen watjes kan gebruiken om je gezicht te reinigen (handig).

huidenmeer_4

Een boel experts
Het boek samengesteld door merk Hannah bevat informatie en teksten van heel veel verschillende experts. Iedereen verteld over zijn of haar vakgebied en de daarbij behorende kennis. Elk van deze experts heeft een eigen pagina om zich voor te stellen, zodat de lezer weet waar de informatie vandaan komt.

To shop, or not to shop
Of je het boek wilt hebben hangt helemaal af van wat je er van verwacht. Als je eens echt wil weten wat de feiten zijn op het gebied van huid, make-up, ouder worden en botox dan raden we het boek zeker aan. Gevuld met weetjes en quotes is het boek ook leuk om weg te geven. Voor de omslag hoef je het niet te doen, dat lijkt meer op een studieboek en is veel minder modern vormgegeven dan de mooie binnenkant.

Het boek is vanaf september te koop via erkende Hannah huidcoaches en via Hannah Skin Improvement Research Company voor €19,95.

Q: Ga jij het boek aanschaffen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.