Categorieën
Celebs Showbizz

The Common Linnets Naar Eurovisie Songfestival 2014

De band die Nederland gaat verdedigen in Denemarken tijdens het Eurovisie Songfestival is bekend. The Common Linnets gaat strijden voor ons land en hopelijk scoren ze hoger dan Anouk vorig jaar deed. Maar wie is deze band eigenlijk? Hint: beide bandleden kennen we al.

ES

Al en tijdje hingen de geruchten in de lucht dat of Ilse De Lange of Waylon ons land zou verdedigen op het Eurovisie Songfestival in Denemarken aankomend jaar. Ook andere namen werden geopperd als mogelijke kandidaten. Wie de taak dan uiteindelijk op zich gaat nemen is vanaf gisterenmiddag bekend. Hoewel we beter kunnen zeggen: wie de taak op zich gaan nemen, want Waylon en Ilse gaan deze uitdaging samen aan als het duo The Common Linnets en nemen dat erg serieus.

De twee hoeven zich niet meer aan elkaar voor te stellen, want ze kennen elkaar al langer uit het country circuit en hebben diverse keren samen opgetreden. Het idee om samen naar het Eurovisie Songfestival te gaan kwam dan ook van henzelf.

Het nummer waarmee ze optreden is nog niet bekend, maar wel weten ze dat ze graag willen winnen met een country/ bluegrassnummer. Zelfs Waylon en Ilse zelf weten nog niet welk nummer er gezongen gaat worden. Er liggen al een aantal nummers op de plank, maar ze weten nog niet welk nummer ze in de strijd gooien.

Twee gouden keeltjes die samensmelten in één nummer met de looks waar zowel mannelijk als vrouwelijk Nederland een voorbeeld aan mag nemen, vormen volgens ons de X-factor. Anouk deed het goed met haar prachtige stem, maar hopelijk scoren deze vocalen nog beter bij de Europese kijkers.

Wat denk je, gaan ze winnen?

Bron: Songfestival.nl
Beeld: Weheartit

2 reacties op “The Common Linnets Naar Eurovisie Songfestival 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.