Categorieën
Fashion Nieuws

Lady Gaga voor Versace

Lady Gaga staat bekend om haar extraverte kledingsmaak. We hebben haar al in verschillende en hele… uhmm bijzondere outfits gezien. Iedereen kan zich nog wel de spraakmakende vleesjurk herinneren. Nu komt Gaga met iets heel anders. Zij poseert namelijk voor de gloednieuwe campagne van het modemerk Versace.

gaga voor versace3

 

Gaga als Donatella

Afgelopen zaterdag heeft Versace bevestigd dat Lady Gaga het nieuwe gezicht is van hun voorjaarscampagne. Speciaal voor de campagne is Gaga aangekleed als Donatella Versace zelf. Ook is het haar en make-up van miss Gaga duidelijk geïnspireerd op Donatella. Het is weer eens wat anders om de zangeres zonder extreme make-up te zien, maar de naturellook staat haar prachtig.

Eerdere samenwerking

Versace en Gaga hebben al eerder samengewerkt. De eerste samenwerking vond plaats in 2011, toen droeg de zangeres vintage items van het modemerk in de videoclip voor The Edge of Glory. Ook tijdens haar wereldtour droeg Lady Gaga pakjes van Versace. De band tussen La Gaga en Versace gaat verder dan alleen kleding. De extraverte zangeres heeft namelijk zelfs een nummer geschreven voor Donatella. De ballade is Gaga’s liefdesbrief aan de fashionvrouw. Hoe het nummer heet? Jawel: Donatella.

(Bron: Elle)
(Bron beeld: Instagram)

4 reacties op “Lady Gaga voor Versace”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.