Categorieën
Celebs Showbizz

Mooi, mooier, mooist op het Met Ball

De één nog mooier dan de ander gleden de sterren maandag over de rode loper richting het Met Ball. Ja inderdaad, dat is het gala dat georganiseerd wordt door miss Devil herself. En als zij een feestje geeft dan is het tot in de puntjes geregeld. Zelfs tot in die puntjes waar wij, gewone stervelingen, eigenlijk helemaal geen weet van hebben. Niks wordt aan het toeval over gelaten, voor iedereen is het een eer om te komen en ook echt iedereen is er. No way dat het in iemands hoofd opkomt om een uitnodiging van Anna Wintour af te slaan. Als we de boeken van Lauren Weisberger moeten geloven is dit hele event een behoorlijk staaltje stress voor haar personal assistent(s).

B1

De social media overstromen van de foto’s van het Met Ball. Iedereen die er ook maar een beetje toe doet, of er een beetje boel toe doet, doet mee aan het chronische thema “zien en gezien worden”. We kunnen ons goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien en daarom hebben we een rigoureuze selectie voor je gemaakt van de foto’s waarvan wij vinden dat niemand ze visueel mag missen. *Kwijlkwijl.

Ahw, kijk nou op de bovenstaande foto hoe gelukkig de tortelduifjes mrs. and ms. Carter zijn! Enneuh ojee, rechtsonderin, schouder aan schouder met de “duivel” kijkt Jay-Z een stuk minder vrolijk.

B2
Vier beauties op een rij: Reese Witherspoon, Kate Bosworth, Stella McCartney en Cara Delevignge.

B3
Rita Ora heeft zich zo te zien ook goed vermaakt met een sluier die blijkbaar af kan.

B4
Kim Kardashain kent maar één pose die ze zowel op de foto samen met Donnatella Versace en de foto met Rosie Huntington-Whiteley en OliverRousteing inzet.
B5
Gisele lijkt nog langer en nog slanker in haar bloedmooie japon.
B6
Rita Ora samen met Kate Upton op links en de gorgeous Georgia May Jagger op rechts, alsof ze rechtstreeks uit het zwanenmeer geplukt is.

Q: Welke jurk vind jij de mooiste?

Bron: Instagram

2 reacties op “Mooi, mooier, mooist op het Met Ball”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.