Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Paula’s Choice Resist Instant Smoothing Satin Finish Powders

Waar we het merk Paula’s Choice eerst vooral kenden van fijne huidverzorgingsproducten, associëren we het de laatste tijd ook steeds meer met mooie make-up. De zeer aangename kennismaking met het The Nude Mattes Eyeshadow palette smaakte naar meer van Paula’s Choice make-up assortiment en dat werd beantwoord in de vorm van de nieuwe Resist Instant Smoothing Satin Finish Powders!

Paula's Choice Resist Instant Smoothing Satin Finish PowdersAls je een willekeurige vrouw vraagt wat ze verwacht van een foundation of poeder is de kans groot dat je als antwoord krijgt: ervoor zorgen dat de huid er mooi egaal, fris en jong uitziet. Paula’s Choice heeft haar nieuwste make-up product hierop gebaseerd en komt met de Resist Instant Smoothing Satin Finish Powders: een reeks compactpoeders die de huid glad en egaal maken zonder fijne lijntjes of rimpels te accentueren.

Paula's Choice Resist Instant Smoothing Satin Finish PowderPaula's Choice Resist Instant Smoothing Satin Finish Powders openDe nieuwe Resist Instant Smoothing Satin Finish Powders van Paula’s Choice zijn 100% vrij van geurstoffen en (klinisch bewezen) niet irriterend voor de huid.
De poeder is verkrijgbaar in vier natuurlijke tinten (Porcelain/Fair, Fair/Light, Light/Medium en Medium/Tan) en belooft een mooi transparante tot medium dekking.

Resist Instant Smoothing Satin Finish Powders Paula's Choice Paula's Choice poeder openWanneer de huid in aanraking komt met de Resist Instant Smoothing Satin Finish Powder voel je het meteen: deze is lekker zacht, niet te dik van textuur en luchtig. De poeders zijn ideaal om een foundation mee af te poederen en te setten. Ook heel handig: als je het ronde doosje opent vind je bovenin een spiegeltje en helemaal onderin een kwastje zodat je ook on-the-go even gauw kunt bijpoederen zonder perse een bezoekje te hoeven brengen aan het toilet.

Swatches-Paulas-Choice-Resist-Instant-Smoothing-Satin-Finish-PowdersVan de twee tinten die wij geprobeerd hebben is Light/Medium duidelijk wat gelig van ondertoon en lijkt de lichte Porcelain/Fair een juiste match. De € 20,90 die je voor een Resist Instant Smoothing Satin Finish Powder kwijt bent is vrij fors, maar daarvoor krijg je ook een heel fijn product met handig spiegeltje en kwastje terug.

De Paula’s Choice Resist Instant Smoothing Satin Finish Powders zijn voor € 20,90 per stuk via de Nederlandse Paula’s Choice webwinkel en via diverse professionele schoonheidssalons.

Q: Wat vind jij belangrijk aan een gezichtspoeder? Gebruik je deze dagelijks?

3 reacties op “Paula’s Choice Resist Instant Smoothing Satin Finish Powders”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.