Categorieën
Celebs

Miley op sloopkogel best bekeken video 2013

Iedereen kent de video wel: Miley Cyrus naakt op een sloopkogel. De videoclip van haar nummer ‘Wrecking Ball’, is de meest bekeken clip van 2013 op Vevo.

miley

Miljoenen views

De bijzonder videoclip van Miley is maar liefst 390 miljoen keer bekeken. Mensen van over heel de wereld hebben de popster naakt op een sloopkogel zien slingeren. En niet te vergeten: aan een hamer zien likken. De video behaalde al eerder een record. Op de eerste dag dat de video online verscheen, behaalde de video al 19,3 miljoen views. Nog nooit werd een Vevo-video zo vaak bekeken op een dag. De zangeres heeft het goed voor elkaar met haar video’s, want ook plaats twee van best bekeken foto’s is voor haar. De derde plaats wordt ingenomen door Will.i.am en Britney Spears.

The movement

Er was veel te doen om de video van Miley Cyrus. Veel jonge kinderen zijn fan van de popster en de video is nou niet echt geschikt voor jongere kinderen. De video’s en verandering van haar uiterlijk zijn allemaal onderdeel van ‘The movement’. Miley is klaar met haar Disney-imago en maakt een grote switch van imago. Zo onderging zij een metamorfose van uiterlijk en is twerken een dagelijkse bezigheid van haar geworden. De popster heeft haar imago volledig veranderd en is nu wie zij wil zijn. En duidelijk met succes want Miley wordt vaker besproken dan ooit en heeft de best bekeken video van 2013.

Wat vinden jullie van Miley?

(Bron: Telegraaf)
(Bron beeld: Vevo)

3 reacties op “Miley op sloopkogel best bekeken video 2013”

Wat is dat toch met deze site? Ik heb nooit op een ‘volgen’-knop gedrukt? Bij deze ben je een lezer kwijt. Die dingen kunnen mij niet schelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.