Categorieën
Celebs Showbizz

Kanye sluit deal met Adidas

Kanye West heeft een deal gesloten met Adidas. Onlangs verklapte Kanye al dat hij gaat samenwerken met Adidas. Het sportmerk heeft bevestigd dat er inderdaad een samenwerking plaats gaat vinden in 2014.

kanye

Samenwerking

Veel over de samenwerking is er nog niet bekend. Wel geeft Adidas aan dat zij een van de meest invloedrijke culturele iconen van deze generatie welkom heten in de Adidas-familie. Kanye staat bekend om zijn doorbrekende muziek en bijzondere designs. Mister West had eerder een deal met Nike. Deze samenwerking werd verbroken omdat Nike weigerde Kanye auteursrechten op zijn producten te laten innen. Details over de samenwerking tussen de rapper en Adidas volgen nog, wel is bekend dat er in 2014 iets van Kanye’s hand op de markt komt.

Bijbaantje

Het liefje van Kim Kardashian geeft aan dat hij ook producten voor Adidas gaat ontwerpen, omdat hij meer geld nodig heeft nu hij vader is geworden. Op 15 juni dit jaar werd North West geboren, de dochter van Kim en Kanye. Wij snappen wel dat Kanye er een baantje bij moet zoeken. North West ontving toen ze nog maar een paar maanden oud was al onbetaalbare designerkleding. Merken als Givenchy, Alexander Wang, Lanvin en Céline stuurden allemaal kleding op naar het kleine meisje. North West heeft nu al een jaloersmakende garderobe en die moet natuurlijk gevuld blijven. Gelukkig heeft papa Kanye er nu een klus bij.

Zijn jullie benieuwd naar de samenwerking tussen Kanye West en Adidas?

(Bron: Show)
(Bron beeld: Instagram)

2 reacties op “Kanye sluit deal met Adidas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.