Categorieën
Make-up Nagels

Etos Weet Hoe Je Kerst Viert

Etos heeft speciaal voor de kerstdagen mooimakertjes in de winkel gehaald om jezelf te versieren zodat je stralend de kerst tegemoet gaat. Met het kerstassortiment van Etos houdt niks je meer tegen om écht uit te pakken. Etos maakt van de term glitter and glamour een understatement.

Etoseyeliner

Bij een glamorous look hoort een strak lijntje langs de bovenste wimperrand. Niet iedereen is gezegend met een vaste hand, maar daar heeft Etos de oplossing voor met eyeliner tattoos. Het is enkel een kwestie van de eyeliner strip voorzichtig van de kaart verwijderen, de eyeliner strip op je ooglid, tegen de wimperrand plakken en er zachtjes overheen strijken voor een gladde, perfecte hechting. Zolang de uiteindes van de strip stevig, strak op de plek zitten vastgeplakt, gaat de rest vanzelf. En mocht een toch een kiertje ontstaan tussen de wimperrand en de tattoo, dan kun je deze altijd opvullen met wat eyeliner. Hoewel de kans klein is dat dat nodig is.

EtosTatoo

Je oog make-up kun je afmaken door aan de zijkant van je oog een aantal kleine Etos body tattoo sticker sterretjes te plakken. Drie kleine sterretjes aan de buitenste ooghoek van één van ogen. Verder over de top kan bijna niet.

EtosKaviaar

Om je nagels een extra touch te geven, gaat Etos een stapje verder dan glitternagellak. Zwart en gekleurd kaviaar voegen nét dat beetje extra toe. Femme Magazine koos voor zwart, want in de winter houden we van mysterieuze tinten. Je hoeft niet elke nagel te besprenkelen met de balletjes. Je kunt er ook voor kiezen om één nagel een andere look te geven, want anders wordt het wel heel druk. De nagel van de ringvinger is onze favoriete nagel om te versieren met wat extra’s. Redacteur Mariëlle strooide de kaviaar op een metallic groene ondergrond, want mooi combineerde met het zwart. Strooi het rijkelijk op een net gelakte nagel, zodat op elk stukje nagel een bolletje blijft plakken. Houd er een papiertje onder, zodat je alle overige kaviaar gemakkelijke weer terug kunt schenken in het potje.

Alle producten zijn van Etos eigen merk, dus een schrik-effect is uitgesloten bij het zien van de prijs.
Etos Nail Caviar: €2,99 per stuk.
Etos eyeliner tattoo: €2,49 per doosje.
Etos body tattoo sticker: €2,99

2 reacties op “Etos Weet Hoe Je Kerst Viert”

Beetje jammer dat twee van de drie producten niet eens getest worden… Ik kom naar een beautysite om te weten hoe goed of slecht de producten zijn, nu weet ik niks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.