Categorieën
Celebs Geen categorie Showbizz

Rafael ging vreemd met Nikkie

Sylvie Meis kreeg, nadat zij toegaf vreemd te zijn gegaan met een piloot, de schuld van het kapotte huwelijk. Maar Sylvie blijkt niet de enige die een scheve schaats heeft gereden. Volgens De Telegraaf heeft Rafael van der Vaart  het bed gedeeld met Nikkie Plessen.

nikkie en rafael

Secret affaire

De geruchten waren er al dat Rafael het wel heel goed met Nikkie kon vinden. Toevallig of niet is ook Nikkie een vriendin van Sylvie. Plessen ontkent en zegt van niets te weten. Officieel hoort zij heel gelukkig te zijn met haar vriend en zijn zij samen de ouders van een dochtertje. Sylvie biechtte vorige week zelf op dat zij een affaire heeft gehad met een piloot. Vrienden van Sylvie beweren dat Rafael zelf ook niet zo onschuldig is. Sylvie krijgt nu de schuld van een mislukt huwelijk, maar is dit wel terecht?

What happens in Vegas…

In 2011 zijn Rafael en Sylvie opnieuw getrouwd in Las Vegas. Vlak daarna was het bruiloftsfeest van styliste en vriendin Danie Bles. Het schijnt dat de voetballer en Nikkie elkaar daar hebben ontmoet. Terwijl zijn (inmiddels) ex-vrouw in bed lag, had Rafael intiem contact met mevrouw Plessen. Het intieme momentje tussen die twee is zelfs vastgelegd op beveiligingscamera’s. Iedereen wist ervan, ook Sylvie. Het was het gesprek op de rest van de bruiloft. Sylvie heeft het toen waarschijnlijk voorbij laten gaan, omdat zij zich ook schuldig voelde over haar vreemdgaan.

Soap

Na de breuk tussen Sylvie en Rafael, ging al het gerucht rond dat Nikkie en Rafael het wel erg gezellig hadden gehad. Die berichten werden toen weggewuifd maar nu worden die geruchten toch bevestigd. Sylvie wil er zelf niets over kwijt. Zij vindt dat het aan Rafael is om er iets over te zeggen of niet.

Om de soap helemaal compleet te maken: precies op de dag van de bekendmaking, is de scheiding tussen Van der Vaart en Meis officieel uitgesproken.

(Bron: Televizier)
(Bron beeld: Twitter, Instagram)

Één reactie op “Rafael ging vreemd met Nikkie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.