Categorieën
Fashion Nieuws

Presentatrice Angel Doutzen

Doutzen Kroes kan niet alleen stilstaan en mooi zijn, dansen, zingen (ahum, denk aan de kerstvideo van Victoria’s Secret) en goede doelen op de kaart zetten, ze kan ook presenteren. En dat laat ze met Kerstavond zien op Net5.

Doutzen

Doutzen Kroes is in Nederland bekend omdat ze gewoon de aller mooiste vrouw van de hele wereld is. In andere landen heeft ze zichzelf vooral bekend gemaakt als Angel van Victoria’s Secret. Al jaren loopt ze mee met de shows.

Net 5 zendt op kerstavond een Victoria’s Secret show uit waar Doutzen samen met andere engeltjes als Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel en Behati Prinsloo over de calwalk zal paraderen. Maar die avond heeft Doutzen er nog een verantwoordelijkheid bijgekregen. Zij zal ook degene zijn die de show presenteert.

De show is dit keer niet alleen gericht op de lingerie die de dames dragen. Deze keer is het anders. Tijdens de show zijn de muzikale noten van onder andere Taylor Swift, Fall Out Boy, A Great Big World en Neon Jungle te horen. Er ook zijn er interviews en profielen van de modellen te zien, waardoor je meer te weten komt over de dames met die prachtige gespierde lijven.

Ga jij kijken? En zo ja: voor welk onderdeel staat Net5 bij jou aan op Kerstavond?

Bron: LINDA.
Beeld: Instagram

2 reacties op “Presentatrice Angel Doutzen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.