Categorieën
News

Professor Layton en de erfenis van de Azran

Advertorial  O yes, dat worden weer heel wat avondjes met de Nintendo 3DS op de bank, want er is een superleuk nieuw spel uit dat de spannende naam Professor Layton en de erfenis van de Azran draagt. 

Dit spel is het vervolg op Layton en het masker der wonderen en zoals de titel al doet verraden is de hoofdrol ook in dit spel weer voor professor Layton, een op en top gentleman die gek is op het oplossen van puzzels. Dit nieuwe spel is superleuk voor ’s avonds op de bank of als break tussen alle dagelijkse werkzaamheden door, maar wees gewaarschuwd: als je eenmaal begint kun je niet meer ophouden!

In dit nieuwe spel ontvangt professor Layton een brief van een bevriende archeoloog, professor Desmond Sycamore, die beweert dat hij een ‘levende mummie’ heeft ontdekt. Hij vraagt Layton om deze eens te komen bekijken samen met leerling Luke en assistente Emmy vertrekt de nieuwsgierige professor naar de stad Frysborg om deze zaak tot op de bodem uit te zoeken.

Als je net als professor Layton gek bent op puzzelen zit je met dit spel helemaal goed, want gedurende het spel kom je allerlei puzzels tegen die je moet oplossen. Wanneer je een puzzel hebt opgelost krijgen je punten, oftewel Picarats, waarmee je extra bonusmateriaal kunt vrijspelen. Nog meer bonuspunten kun je scoren door minigames te voltooien. Het spel bevat zo’n 150 puzzels, waarvan je sommige vanzelf tegenkomt en sommigen echt zelf moet ontdekken.

Alle informatie over het nieuwe Nintendo 3DS spel Professor Layton en de erfenis van de Azran vind je op deze website.

3 reacties op “Professor Layton en de erfenis van de Azran”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.