Categorieën
Celebs Showbizz

Huwelijksbootje: Mila Kunis en Ashton Kutcher

Na de scheiding van Ashton Kutcher en Demi Moore deze week, gaan de geruchten dat Ashton zijn vriendin Mila Kunis ten huwelijk wil vragen. Waarom zo’n haast?

MilaAshton

Het liefdeskoppel uit That 70s show Jackie en (Michael) Kelso, gespeeld door Mila Kunis en Ashton Kutcher, is sinds april 2012 ook in het echte leven een koppel. De geruchten gaan dat Ashton zijn vriendin ten huwelijk wil vragen tijdens de feestdagen. De scheiding tussen Ashton en Dami Moore is rond, dus het is de hoogste tijd voor een nieuwe uitdaging. Nu de hele wereld ervan op de hoogte is, zal het voor Mila vast geen verrassing meer zijn wanneer Atshton voor haar op zijn knieën gaat.

Dat het huwelijksaanzoek zo snel na de scheiding zal plaatsvinden heeft er alles mee te maken dat de scheiding van Demi Moore en Ashton Kutcher zo lang op zich heeft laten wachten. De relatie is namelijk al twee jaar verbroken en de scheiding is nu pas rond. Een moment waar Ashton halsreikend naar uitkeek. Of zou er meer achter de haast schuilen? Er gaan namelijk ook geruchten dat Mila zwanger zou zijn.

Wij vinden Mila en Ashton het een match made in heaven, maar misschien heeft de tv-serie daar ook wel wat invloed op gehad. Hopelijk is Ashton in het echte leven wat serieuzer dan zijn personage Kelso, gezien die zich makkelijk door andere vrouwen liet verleiden tijdens hun gescripte relatie.

Bron: People.com
RTL Boulevard
Beeld: Instagram

3 reacties op “Huwelijksbootje: Mila Kunis en Ashton Kutcher”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.