Categorieën
Fashion Inspiratie

In De Weer Met Een Veer

Veren zo zacht als dons zijn niet alleen voor de zomer, dompel ze onder in een donkere tint en het effect doet meteen winters aan. Geen item kan aan de veer ontkomen.

veren

Dat feather hair extantions een zomers dingetje zijn, wil niet zeggen dat veren niet geschikt zijn voor de winter. In tegendeel zelfs. Hoewel het wel om en ander likje verf vraagt dan felle zomerse kleuren. Donkere tinten zoals we van de winter gewend zijn. De veertjes maken een outfit wat nonchalanter. Vind je je look een beetje te stijf? Dan is dit probleem in no-time de wereld uitgeholpen.

Veren komen werkelijk overal in terug. Oorbellen die bestaan uit veren ken je waarschijnlijk al. Maar hoe zit het met veren langs de zijkant van je schoen? Heb je die al ontdekt? Wat ook erg leuk is zijn veren op kleding. Echt veren, maar ook shirts en truien met verenprints vullen steeds meer winkels. En ook accessoires kunnen niet ontbreken in het rijk der veren. Een opvallend veertje als decoratie van je tas of om je sleutelbos te kunnen onderscheiden van al die andere bossen sleutels die je bezit. Ook in de winter kun je best een stel veren in je haar prikken, zolang ze maar donker zijn. Bijvoorbeeld aan een haarband waar de veren worden samengehouden met een mooie glinsterende steen. Houdt het wel subtiel en voorkom het indianen-effect. Er wordt niet voor niks gezegd “aan de veren herkent men de vogel”. Wat niks minder betekent dan: aan het uiterlijk kun je zien met wie je te maken hebt.

Wat heb jij met veren?

Beeld: Weheartit

Één reactie op “In De Weer Met Een Veer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.