Categorieën
Celebs Showbizz

Dit zijn je problemen als je Rihanna heet

De problemen van Rihanna mogen het woord “problemen” niet eens dragen. Sterker nog: wij zouden ervoor tekenen om problemen als deze te hebben. Graag zelfs! Waar bij haar de wereld vergaat, zou er uit onze keel een vreugdekreet ontsnappen. Echt Riri, waar gáát het over?

Rih

Rihanna heeft een probleem waar wij alleen maar van kunnen dromen. Echt we wish dat we problemen hadden als deze. Sterker nog: We would die for it. Ze heeft namelijk alle designerskleding, inclusief de designerskleding die nog niet eens in de winkels ligt en eigenlijk bedoeld is voor de herfst en winter van 2014, al gedragen. Ze is er simpelweg doorheen. Opperdepop. En no way dat ze een kledingstuk vaker dan één keer zal dragen. Je heet Rihanna of je heet het niet en Rihanna draagt kledingstukken niet vaker dan één keer. En geen haar op haar mooie hoofdje dat ze het voor minder doet dan kleding die uit de handen van de beste designers komt.

Je zou denken: “dan koop (of krijg) je toch gewoon nieuwe? Zo moeilijk kan dat toch niet zijn?” Maar zo simpel ligt het dus niet. Dat Rihanna door haar designerskleding heen is, is één ding. Dat de designers nog niets nieuws hebben gemaakt is pas echt een probleem. Halloho, die mensen werken zich al de rambam. Ze hebben er al voor gezorgd dat Rihanna alle collecties al in haar walk-in closet heeft hangen en toch kan ze nog klagen. En dan werd ze ook nog eens van Instagram geknikkerd omdat ze teveel bloot postte. Heb je zo hard gewerkt voor een geweldig lichaam, mag je het vervolgens niet via de online sociale kanalen met de rest van de wereld delen. DRAMA. Nogmaals Rihanna: we willen best wel met je ruilen hoor. Zelfs met je problemen. Yes please.

Q: Geef je Rihanna gelijk of vind je dat ze een beetje zeurt?

Bron: Nytimes.com
Beeld: Twitter

Één reactie op “Dit zijn je problemen als je Rihanna heet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.