Categorieën
Home & Living

Een krijtwand in huis

Ken je dat gevoel dat je op de bank zit, maar echt ontspannen doe je niet? Er schiet van alles door je hoofd met wat je allemaal nog moet doen de komende dagen. Oftewel, je hebt stress. Tip: maak lijstjes! Maar niet op papier, want dat raak je toch weer kwijt. Schrijf het gewoon op de muur!

Krijtwand

Ga naar de Gamma of Praxis en koop daar een pot krijtverf. Vind je het zonde om je hele muur te verven? Koop dan ook een houten plank om te verven. Kies een leuke plaats in je huis waar je aan de slag gaat. In de gang, in de keuken, op je slaapkamer of misschien wel op de wc? Alles kan. Het is alleen een kwestie van verven, want daarna is het al klaar. Houd wel goed in de gaten dat je de verf niet op een plek aanbrengt waar je spullen in de weg kunnen zitten. Zo is het niet heel handig om een krijtwand te maken bij je kapstok, aangezien vervolgens al je jassen onder het krijt zitten.

Vind je het een leuk idee, maar denk je dat de krijtwand gaat vervelen? Dan kan je voor een extra leuk effect ook nog magneetverf kopen en dit aanbrengen voordat je de krijtverf aanbrengt. Zo krijg je een leuke combinatie van geschreven teksten, maar kan je ook leuke foto’s ophangen!

Wat vind jij van de krijtwand? Heb je er al een of ga je er nu een maken? Of koop je liever een krijtbord?

3 reacties op “Een krijtwand in huis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.