Categorieën
Lifestyle

By Sjanty’s Weekly Photo Diary #29

Verlichte tuinen, ramen, huizen, kerstbomen, de eerste kerstkaarten die op de deurmat vallen, Mariah Carey, Wham!, Chris Rea, Youp van ’t Hek en Michael Bublé volop op de radio, de winkels vol met kerstbrood, banketstaven, kerstkransjes, rode, zilveren en gouden glitterige nagellakjes, het moge duidelijk zijn: Christmas is coming! Ik begin al steeds meer en meer in tha mood te raken en dat is ook al best een beetje terug te zien in mijn Photo Diary van deze week!

Sinds deze week heeft The Make Up Spot een aantal prachtige Barry M lipsticks in het assortiment en ik ben er zo excited over, ze zijn echt gorgeous! | Wat zou ik graag die brows van Sylvie onder handen nemen, brrr…. | Een kleine impressie van de Masters of LXRY fair waar ik afgelopen zaterdag was: vooral veel dikke auto’s, veel te grote horloges en asociale jachten | Maar ook mooie quotes, zoals deze van Coco Chanel

De afgelopen week ben ik lekker in de weer geweest met de make-upjes van de gezusters Kardashian en wauw, wat zijn ze mooi! | Wat een pláátje hè, zo met dat zonnetje en die witte, uitgestrekte weilanden | Een rolkussen was van voor tot achter gescheurd en die heb ik lekker op mijn gemakje zitten naaien, ik werd er gek genoeg gewoon helemaal zen van! | Dé ultieme kerstlakjes uit de prachtige Show It! collectie van KOH

M’n nagels schrééuwden om een extra sterk kuurtje Herôme nagelverharder en dat is dan ook wat ik ze de komende weken ga geven. Op hoop van zegen dan maar! | Door de vrieskou en dikke lagen vastgevroren sneeuw was er bij de ruitenwissers een zekering gesprongen en moest mijn autootje even binnenstebuiten, ik vind dat er altijd zo sneu uitzien *sad face* | Ik had nog maar net de Jackie van november/december gescoord en op de Masters of LXRY fair lag de editie van januari/februari al voor het meenemen, heerlijk zoveel vers leesvoer! | 12-12-12, op naar Amsterdam!

Sta ik met By Sjanty zomaar ineens op de achterkant van het Proefdiervrije magazine! | Eén van de heerlijkste dingen van Kerst: kerstbrood, mét spijs! | Wij hadden weer iets hoor: één of andere lompe bezorger had de nieuwe Telefoongids lekker door de brievenbus zitten proppen met als gevolg dat het hele ding eruit lag. Gelukkig is het allemaal netjes opgelost en hebben we inmiddels een spiksplinternieuwe brievenbus! | Wet ’n Wild setjes inpakken voor de gelukkige winnaressen van de Girlscene winactie!

Volgens mij heb ik deze week weer een recordaantal pakketjes naar het postkantoor gebracht, ik word daar zo blij van! | Smullen geblazen bij vriendlief: krieltjes, een lekker stukje kip en koolsalade, dat ging er wel in! | Gisteren zijn er weer een aantal nieuwe Kleancolor minisetjes gearriveerd en oh my, ze zijn zó leuk! | Mijn moeder kreeg van haar werk een doosje truffels (en nog véél meer lekkers, zó slecht!) en ja, zie daar maar eens vanaf te blijven….

Q: Heb je ook een beetje een leuke week achter de rug? En ook al zo’n zin in de kerstdagen?

31 reacties op “By Sjanty’s Weekly Photo Diary #29”

Vind het zo leuk dat de pakketjes in roze bubbelenveloppen zitten! Ga zeker nog een keer bestellen bij je. Zitten heel veel merken tussen waar ik nieuwsgierig naar ben 🙂 Leuke foto’s weer!

Wat een lompe gidsbezorger! Nu maar hopen dat hij dit niet doet bij mooie beautypakketjes.
Vind je fotoweek altijd zo leuk! Je bent zo heerlijk dankbaar enne,….ik betrap je niet snel op een type- en taalfouten, want dit vind ik een heel belangrijk onderdeel. Complimenten hiervoor. Fijn dat de MakeUpSpot het zo goed doet!

Hey Chantal, nogmaals bedankt voor de oogschaduw,s! En ik denk dat ik zekers nog meer ga bestellen bij je ! Die lipsticks van BarryM zien er verleidelijk uit !

Liefs Marielle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.