Categorieën
Beauty Nagels

Swatches KOH ‘Show It’ lakjes – Groovy Dancer!, Movie Star! en Cover Girl!

Lakjes in shimmery rood, goud en icey zilver, dat kan niet anders dan een kerstcollectie zijn. En dat is ook précies wat het is, de KOH Show It! limited edition lijn, die as we speak in de winkels ligt. Mocht je nog niet helemaal kerstproof zijn en nog een perfect rood of gouden lakje voor bij je partyoutfit willen scoren, kijk dan zeker even verder naar de swatches van drie Show It! beauties!

Show It! heeft zes lakjes voor ons in petto die je bijna alleen al zou kopen vanwege de té leuke naampjes: Grooving Dancer!, Movie Star!, It Girl!, Super Model!, Cover Girl! en Shopping Queen!

Show It!, it’s Christmas!, dat is wat de 297 Groovy Dancer (op de sticker staat overigens GroovING Dancer, maar dat terzijde..) doet! Wat zal deze prachtig staan bij mijn zwart met gouden partydress en zwarte pailettenjasje, als ik dan niet in een opperbeste kerststemming ben weet ik het ook niet meer!

I feel like a 298 Movie Star (twee laagjes) met dit glitterende gouden, licht metallic lakje op mijn nagels! Ik heb de afgelopen weken heel wat goud in mijn handen en op mijn nagels gehad, maar deze springt er toch wel uit met het hele hoge glitter & glamour gehalte!

De twee bovenstaande kleurtjes zijn werkelijk prachtig, maar als het gaat over het meest bijzondere lakje komt de 301 Cover Girl! (twee laagjes) wat mij betreft als winnaar uit de bus. De ingrediënten van de absolute eyecatcher van de collectie: een schitterende, warme oranje kleur met een rode gloed en geelgouden glitters: echt gor-geous!

De KOH Show It! lakjes zijn voor € 14,95 per stuk verkrijgbaar bij de filialen van De Bijenkorf Amsterdam, Amstelveen, Eindhoven en Utrecht en via de website van KOH en De Bijenkorf.

Q: Welk van deze Show It! lakjes is jouw favoriet?

25 reacties op “Swatches KOH ‘Show It’ lakjes – Groovy Dancer!, Movie Star! en Cover Girl!”

Wauw wat een mooie lakjes! Ik vind ze geweldig! Ik vind dat KOH eigenlijk altijd een beetje aan de kant wordt geschoven terwijl ze echt prachtige lakjes maken! Thanks voor het artikel, die eerste rode staat nu op mijn wishlist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.